Ghid de supraviețuire a brandului personal în perioade de nesiguranță (partea II)

Ghid-de-supraviețuire-a-brandului-personal-în-perioade-de-nesiguranță-Part-II

Fiecare dintre noi a străbătut o perioadă tulbure în ultimele luni, plină de incertitudini și temeri. Din fericire, lucurile par a reveni pe făgașul lor, sau ceea ce pare a fi normal, cel puțin.

Pe perioada pandemiei am încercat să vă vin în ajutor cu un Ghid de Supraviețuire a Brandului Personal (Partea I). După cum spuneam și atunci, afacerile și job-urile noastre au avut mult de suferit. Tips-urile au fost lansate în prima parte a ghidului, însă acum revin cu un feedback privind felul în care am reușit eu să pun le pun în practică și să vă fiu alături în toată această perioadă.

Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înşine. Perseverenţa este „o calitate de fier” în drumul spre succes.” – Peter Arnold

De-alungul celor 3 luni și jumătate de restricții și izolare am avut suficient timp pentru a conștientiza și înțelege încă o dată ce anume ne definește ca oameni, în special în perioade de criză: sprijinul reciproc și necondiționat. Acesta ne unește și ne ajută să trecem cu ușurință peste orice încercare.

Am decis să îmi dăruiesc timpul, experiența și cunoștințele vouă tuturor celor care mă urmăriți și aveți nevoie de sprijinul meu. Pentru că o mână întinsă în vremuri de cumpănă constituie o adevărată binecuvântare, iar pentru mine, o împlinire în plan personal și profesional.

Distanțarea socială nu m-a ținut departe de voi! Mediul ONLINE ne-a unit mai mult ca niciodată!

Deși la început s-a instalat o oarecare panică generată de imposibilitatea desfășurării activității profesionale față în față, așa cum eram obișnuiți, am descoperit că mediul ONLINE a adus un plus de valoare activității pe care o desfășor. Astfel, prin intermediul webinariilor, cursurilor online și live-urilor am reușit să mă adresez și să ajung la un număr mult mai mare de persoane de pe întreg teritoriul țării și din afara granițelor, pasionate de brand personal. Restricțiile impuse în perioada pandemiei m-au ajutat atât pe mine cât și pe voi, cei care aveți nevoie de mine, întrucât am găsit calea cea mai potrivită de a ne descoperi și a comunica eficient.

Dărnicia nu stă în a da mult, ci în a da la timp.

Am redus imediat prețurile la TOATE produsele mele., între 30% și 50%.  Am simțit greutatea apăsătoare a unor vremuri dificile, în special din punct de vedere financiar. Răsplata nu s-a lăsat așteptată văzând numărul mare al celor care ați decis să primiți ajutorul meu.

Mulțumirea a fost, în special, de partea mea pentru că am avut posibilitatea de a vă ajuta implicându-mă 100% pentru a găsi soluții optime pentru fiecare. Am stat de vorbă cu peste 400 de pasionați de brand personal în ultimele luni! Le sunt infinit recunoscătoare tuturor pentru asta.

Personal Brand Curators Challenge

O adevărată provocare pentru mine a fost aceea de a vă menține motivați și preocupați de creșterea și dezvoltarea brand-ului vostru personal. Am reușit acest lucru prin intermediul unui challenge organizat pe grupul meu de Facebook, Personal Brand Curators, o modalitate excelentă prin care am reușit să țin în permanență legătura cu voi, pentru a mă asigura că nu renunțați la obiectivele propuse. Indiferent de situație, ambiția și perseverența trebuie menținute la cote maxime, lucru pe care l-am și făcut împreună cu voi.

Facebook Live săptămânal

Și pentru că tot vorbeam de posibilitatea de a mă adresa unui număr mare de oameni din întreaga țară, live-ul de brand personal de pe pagina mea de Facebook în fiecare săptămână m-a ajutat să fiu alături de voi oferindu-vă sfaturi, idei, sprijin sau măcar o vorbă de încurajare atunci când toți simțeam că Universul se destramă în jurul nostru.

Parteneriate TV și Online

Uniți putem învinge totul și tocmai de aceea am fost încântată să mă alătur în diverse acțiuni și inițiative alături de alte brand-uri personale. Atât prin intermediul webinariilor, a emisiunilor TV (canalul Bizi Live) sau a intervențiilor pe platforma Zoom împreună cu alți colaboratori, v-am dăruit o parte din timpul și experiența mea. Cum altfel m-aș fi putut simți mulțumită cu mine însămi decât implicându-mă pe cât posibil în comunicarea cu cei care au avut cu adevărat nevoie de mine?!

Vremea Covid-19 nu s-a încheiat în totalitate, apele sunt încă tulburi, neștiind la ce să ne așteptăm pe viitor. Ceea ce știm, însă, este că distanțarea și restricțiile impuse nu ne pot sta în cale atunci când vine vorba de a ne urma visurile și a le duce la îndeplinire.

Am fost și suntem toți într-o barcă, am simțit și continuăm să simțim greutatea momentului în mod diferit și la intensitate diferită. Dar toți avem ceva de învățat și împărtășind experiențele, putem învăța unii de la alții.

Așa cum spune vorba, nimic măreț nu a fost obținut fără muncă asiduă, aș putea spune și eu că cele mai semnificative lecții le primim în cele mai dificile momente. Iar eu vă sunt alături pentru a le depăși.

Am ascultat

Uneori, tăcerea este cea mai bună cale de a merge mai departe. Perioada Covid-19 a fost și este un mare exercițiu ca eu să îmi perfecționez ascultarea activă – o condiție esențială pentru a crea spațiul propice clienților de coaching.

Mi-am ascultat clienții în nenumărate interacțiuni. Ei mi-au spus care sunt următoarele produse de care au nevoie.

Așadar, pandemia a inspirat cea mai mare creștere a mea profesională din 2017 până în prezent. Sunt bucuroasă să anunț că în scurt timp voi lansa un program unic de brand personal, care să te ajute să monetizezi rapid pe social media și să îți ofere TIMP: mai mult TIMP pentru tine, familia ta și business-ul tău!

Înscrie-te acum pe LISTA DE AȘTEPTARE și fii printre primii care află ce surpriză ți-am pregătit!

Shine On,

Manu