Bună, sunt Manu. Sunt Coach Profesionist și Personal Brand Strategist. Antrenez minți și le dau oamenilor încredere în ei să strălucească.

Coachingul este o investiție extraordinară în tine. Rolul meu este să te susțin să obții cel mai repede rezultatele dorite, să fii cine dorești, să faci ceea ce îți place și să ai ceea ce vrei. Sunt alături de tine pe telefon sau email. Lasă-mi mesajul tău și te voi contacta curând.

Shine On!

Prin introducerea datelor dumneavoastră în formularul de contact, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Accesarea Formularului de Contact nu duce automat la abonarea dumneavoastră la Newsletter-ul nostru.

Când trimiteți o solicitare sau mesaj prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele și adresa de e-mail. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs. Putem să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. prin formularul de contact pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.  Menținem e-mailurile venite din solicitări timp de 6 luni, după care sunt arhivate în siguranță și păstrate timp de 3 ani, când le ștergem. Datele personale colectate nu se divulgă altor persoane.