Impresii de trainer după cursul de Branding Personal pentru mame, Cum te faci remarcată

branding-personal

Nimic nu se compară cu energia unui curs, mai ales când în sală sunt oameni valoroși, cu experiența multă, diferită, frumoasă și dorința de a se autoîndeplini.

branding-personal

Brandingul personal e despre a-ți face auzită vocea

Am pornit în călătoria către brandul lor cu 15 cursanți ieri (14 mame și, suprinzător de frumos, un tată), la Pinguinii. Am petrecut aproape 5 ore la cursul Cum te faci remarcată. Printre participanți s-au aflat fie angajați, fie antreprenori și soloprenori. Am vorbit despre DE CE trebuie să avem un brand personal și CUM îi creăm, creștem și menținem. M-am aflat în compania unor oameni cu povești interesante, experiențe unice și valori bune. Unii fac deja branding personal, alții vreau să cred că încep de astăzi. În momentul în care își vor găsi vocea și și-o vor face auzită, vor primi recompense sufletești de neprețuit.

branding-personal

A livra conținut de calitate, rapid și către cine are nevoie

Brandul Personal se bazează pe noi, dar nu e neapărat despre noi. Ci despre ceea ce putem face pentru ceilalți. E despre cum îi putem ajuta prin cunoștințele noastre, valorile care ne guvernează viața, hobbyuri și pasiuni și ce ne motivează să facem ceea ce facem. Calea sigură pentru succes e să oferim conținut de calitate. Și să îl distribuim la timp și cui trebuie. Content is king, distribution is queen. Am menționat și cum trebuie să comunicăm, pe ce canale, la ce intensitate. Plus cum ne măsurăm succesul, mai ales în mediul online. Am încercat să ofer cât mai multe exemple de oameni care fac branding personal bine în acest moment în România și la nivel internațional. Care sunt capcanele de evitat și ce e de făcut când apar eșecuri și greșeli.  

Și a avea încredere în tine

Am pledat pentru dragoste de sine și auto-empatie. Atunci când avem paharul nostru plin, când ne valorizăm și ne apreciem eforturile, avem de unde oferi și celorlalți. Brandingul Personal se bazează mult pe încrederea de sine. Sper că le-am insuflat încredere cursanților și le-am dat aripi, așa cum le-am promis la început.

După cât s-a râs, cred că a fost binevenită secțiunea epic fails, ba chiar am găsit în formularele de feedback sugestii să fie mai multe pe viitor. Corect, căci din greșeli învățăm!

Le mulțumesc tuturor participanților la cursul de Branding Personal și abia îi aștept pe următorii. Dacă doriți detalii despre ediții viitoare, vă aștept emailurile la mamahub@pinguinii.com.

Să fim bine!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *