Mulțumesc că ești aici.

Îți pregătesc o nouă experiență digitală de branding personal, disponibilă din toamna lui 2022. Revin curând cu veștile bune.

Până atunci îmi poți scrie la hello@manuelaciugudean.ro

Shine On!
Manu

Program special de coaching pentru deblocare profesională în perioade dificile

Conține 3 sesiuni consecutive de coaching de câte o oră. Programul se desfășoară pe platforma Zoom.

Preț: 1500 RON 2250 RON

Coaching pentru rescrierea credințelor limitative

Acest program ți se potrivește dacă te simți blocat în propria poveste și vrei să identifici soluții să îți îmbunătățești situația și să menții rezultatele pe termen lung. Ședințele sunt un dialog ghidat cu efect puternic pentru performanță crescută, profit mai mare, eficiență sporită sau satisfacție personală/profesională.

Preț: 3000 RON 4500 RON

Programul complex de construcție a brandului personal 1-la-1 cu mine

Acesta este programul meu-semnătură, în care ofer o experiență unică și personalizată în vederea co-creării brandului tău personal. Ai acces LIVE la mine o oră pe săptămână timp de 8 ședințe. Îți pun la dispoziție cunoștințele, experiența și atenția mea nedivizată și te ghidez cum să îți scrii povestea unică și să o comunici cu încredere.

Preț: 6000 RON 12.000 RON

Program-individual-8-săptămâni-–-Brand-personal-de-la-A-la-Z

Sesiune unică de brand personal 90 min

În această sesiune evaluăm împreună unde te afli în acest moment cu propria promovare și care sunt pașii necesari să ai Influență, Impact și Profit în viitor. Ți se potrivește dacă vrei să îți crești afacerea în viitor, să atragi mai mulți clienți ideali și să te faci mai cunoscut îndeosebi în mediul online.

Preț: 480 RON 600 RON

Curs-intensiv-de-Brand-Personal---Manuela-Ciugudean

Program de grup de 8 săptămâni

În acest program înveți să îți construiești brandul personal simplu, rapid și eficient în 8 săptămâni. La final ai povestea ta unică și știi cum să o comunici cu încredere. Lucrezi LIVE cu mine în fiecare săptămână și te bucuri de energia și inspirația grupului format din profesioniști care trec prin aceleași experiențe.

Preț: 2200 RON

Sesiune intensivă de lucru de o zi

Dacă te afli înaintea unei lansări, e nevoie să iei decizii rapid sau să deblochezi o situație imediat, această sesiune intensivă ți se potrivește. Lucrăm împreună 8 ore pe teme legate  de branding personal, promovare, business și mindset. Astfel încât la final vei ști exact care vor fi următorii pași pentru succesul tău personal și profesional.

Preț: 3500 RON

Sesiune-Intensivă-de-Lucru,-„O-zi-cu-Manu”