Cum îți faci timp să faci postări pe social media?

Cum îți faci timp să faci postări pe social media

It’s not about having time, It’s about MAKING time!

La fel ca mulți dintre voi, am întâmpinat și eu obstacole de tipul: „Nu am timp să mai fac și postări”, „Nu am inspirație azi”, „Postările mele nu au niciun impact” sau alte scuze care te fac să amâni comunicarea cu audiența ta.

Presiunea și stresul cauzate de necesitatea de a fi constant și mereu prezent în mediul online îmi sunt foarte familiare, dar știu totodată cât de necesară este menținerea interacțiunii și a contactului cu publicul tău.

Pentru a menține permanent legătura cu publicul tău și pentru a le stârni și menține interesul asupra serviciilor tale, prezența ta în mediul online este mai mult decât esențială.

Dacă aștepți momentul potrivit…ți-o iau alții înainte, cum spunea vorba. Același principiu se aplică și prezenței tale online. Fiecare zi este un moment potrivit pentru a te adresa publicului tău și orice gând poate fi o modalitate de a transmite mesajul tău celor care te urmăresc.

William Shakespeare spunea că “Peştii se prind cu undiţa, iar oamenii cu vorba.”, astfel comunicarea devine o necesitate prin care îți expui valoarea și abilitățile în fața publicului tău țintă.

Și pentru că menirea mea este de a te ajuta pe tine să te dezvolți și să îți îndeplinești visul, am găsit o soluție prin care îți pot face munca mai ușoară eliberându-te de povara postărilor pe rețelele sociale.

În ultimii ani, am studiat ce îi face pe oamenii „conștiincioși” pe social media să își păstreze cadența cu care postează. Am observat niște patternuri, pe care le-am adoptat și eu. De-a lungul timpului, au devenit un sistem care îmi oferă TIMP și îmi aduce CLIENȚI.

Astăzi sunt pregătită să împărtășesc acest sistem cu tine, pentru ca tu să ai succes!

De aceea am creat Personal Brand Academy, o modalitate prin care îți pun la dispoziție șabloane și sugestii de postări creative care te vor ajuta să creezi conversații autentice, personale și profesionale cu audiența ta.

Pentru că știu cât de prețios este timpul tău, pentru că dincolo de dedicarea și implicarea ta în dezvoltarea personală și profesională mai ai nevoie și de timp pentru tine și cei dragi ție, Personal Brand Academy devine colacul de salvare al comunicării tale online.

Pe lângă ideile captivante de postări pentru social media, accesul gratuit la webinarii, cursuri online și master-classuri de brand personal vor fi, cu siguranță, un plus pentru succesul tău în mediul online.

Nu este necesar să fii scriitor pentru a-ți dezvolta brand-ul personal. Am eu SOLUȚIA pentru tine!

Înscrie-te!