dezvoltare personala

 

„Dezvoltarea personală” și „autocunoașterea” sunt subiecte trendy în ultima perioadă. Sunt sute de cărți și videclipuri pe acest subiecte pe Internet. E plin de lideri, mentori, profesori, ghizi, consilieri, mantre și citate care vorbesc despre cum să devii cea mai bună versiune a ta, să fii cine vrei, să simți ceea ce dorești și să faci ceea ce îți place. Săptămânal se organizează zeci de cursuri de dezvoltare personală și se încarcă zeci de podcasturi în care diverși specialiști dezbat subiectul și ne îndeamnă „Dezvoltă aceste 5 obiceiuri și tu vei fi următorul!”

Vrem să fim mai buni pe toate planurile, dar adevărul e că prea puțină lume se DEZVOLTĂ PERSONAL.

Pe cât de bine sună, pe atât de greu e de făcut. Procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală e atât de intim și personal, încât nu există o rețetă „one fits all”. E diferit pentru fiecare dintre noi și presupune introspecție, riscuri, curaj, acțiune.

Oamenii vor să învețe, dar câți cunoscuți din cercul vostru și-au schimbat cu adevărat viața? Câți sunt propriii lor eroi?

Subiectul îmi stă efectiv pe creier de aproape un an de zile, de când am început să organizez evenimente la Pinguinii, să ies din sfera corporatistă și să cunosc tot mai mulți oameni care și-au luat destinul în mâini. Acum am timp să îi acord importanța cuvenită.

Cum faci să preiei cu adevărat controlul asupra vieții tale?

Bună întrebare.

În luna martie, îmi propun să vă arăt cum, aici pe blog.

20 de femei ca mine și ca tine, care și-au schimbat viața

În martie, la fiecare două sau trei zile, voi posta câte un articol despre 20 de românce care au decis să facă lucrurile diferit pentru ele, personal și profesional. Femei care nu răspund de pe poziții privilegiate. Dacă vrei, femei ca mine și ca tine.

Le-am pus tuturor aceleași întrebări profunde, cu scopul de a învăța de la ele

  • Cum au știut că e momentul pentru schimbare
  • Ce anume au schimbat
  • Ce ar face diferit acum
  • De ce le-a fost frică în procesul schimbării
  • Cum au făcut față emoțiilor

De asemenea,

  • Cum se simt acum
  • Ce urmează mai departe
  • Care e marele dar pe care l-au primit schimbându-și viața
  • CE A DEVENIT POSIBIL?

Obiectivul meu este să vă încurajez, prin propriul exemplu și alte 20, să ieșiți din zona de confort. Să citiți câte cărți de dezvoltare personală doriți, apoi să treceți la acțiune.

Fiindcă schimbarea fără acțiune nu este posibilă.

Să fim bine!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *