EPISODUL 21 – CUM FACI SĂ AI PERSEVERENȚĂ SĂ APARI ONLINE?

Când vine vorba de perseverență, un mare paradox se întâmplă în viața celor mai mulți oameni pe care îi cunosc. Pare că pot fi perseverenți atunci când se află în serviciul altcuiva, dar se autocatalizează mai greu să fie perseverenți pentru ei înșiși și business-ul lor.

Cum se aude asta la tine?

E ca și cum atunci când sunt rugați să se trezească zilnic la 6 dimineața pentru alți oameni, o pot face. Dacă e vorba să o facă pentru ei înșiși, apar dificultăți și inconsecvențe, care până la urmă duc la abandon…și trezit la 12 ziua.

Mi s-a întâmplat și mie deseori, mai ales de când lucrez pe cont propriu. Parcă eram mai perseverentă când lucram în corporație…Am stat și m-am gândit oare cum să fac să am și în propria afacere aceeași tenacitate?

Fiindcă asta caut. Conform DEX, perseverență = tenacitate, stăruință. Și că tot veni vorba de a fi pe cont propriu, știu că dacă vreau ca activitatea mea profesională să fie cunoscută, e nevoie să comunic despre asta online destul de des.

Am aflat că există 4 factori principali care îmi pot influența negativ procesul de a apărea frecvent online. Odată ce i-am conștientizat, am știut că trebuie să stau departe de ei. Îți spun și ție care sunt și cum să te ferești de ei în episodul 21 The Personal Brand Podcast.

Odată ce știi ce să nu faci, vedem și ce să faci ca să ai perseverență în online. Va fi nevoie de simplificare, mici obiceiuri, un sistem și o rutină sănătoasă…care în final îți vor conduce la perseverența pe care o cauți în online. Vorbesc despre toate acestea în episodul 21.

Dacă vrei să petreci doar 10 minute să apari zilnic pe social media, am soluția pentru tine! Personal Brand Academy, abonamentul meu de postări zilnice pentru antreprenori, e creat să te ajute să apari frecvent, valoros și cu scop în fața audienței tale.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *