Vino în

și fă-ți afacerea cunoscută

Mai mult decât un abonament de postări zilnice pe social media pentru antreprenori!

Îți oferim un abonament lunar cu 31 de postări PERSONALIZABILE, astfel încât să poți să apari zilnic pe social media în fața audienței tale. Te ajutăm să înțelegi când să postezi, pe care canal dintre Facebook, Instagram sau LinkedIn, ce subiecte să abordezi, ce formate și lungimi de text poți folosi, cum să evaluezi performanța ta pe rețelele sociale sau cum să îți crești prezența vorbind cum vorbești tu și fiind TU.

Știm că nu se face primăvară cu o postare! De aceea după abonare îți oferim imediat acces în comunitatea online, Personal Brand Academy, unde suntem alături de tine zi de zi și te motivăm să postezi constant. Tot în comunitatea online îți răspundem la orice întrebare ai, te invităm la mini-cursuri de branding personal sau social media, promovăm povești de succes ale membrilor, te sprijinim și te punem în legătură cu alți membri care trec prin același proces.

În Personal Brand Academy nu ești niciodată singur! Ai 150 de antreprenori alături de tine, cu sfaturile și experiențele lor.

În Personal Brand Academy primești zilnic

 • Texte captivante de postări pe social media
 • Sugestii de fotografii cu care să ilustrezi postările
 • Suport și motivație în comunitatea online
 • Acces la 150 de membri și cunoștințele lor
 • Sprijin ghidat din partea Manuelei Ciugudean, strateg de branduri personale, pentru a-ți crește brandul și afacerea
 • Explicarea noilor trenduri și tendințe din social media

În Personal Brand Academy primești zilnic

 • Texte captivante de postări pe social media
 • Sugestii de fotografii cu care să ilustrezi postările
 • Suport și motivație în comunitatea online
 • Acces la 150 de membri și cunoștințele lor
 • Sprijin ghidat din partea Manuelei Ciugudean, strateg de branduri personale, pentru a-ți crește brandul și afacerea
 • Explicarea noilor trenduri și tendințe din social media

Ce este Personal Brand Academy?

Pe scurt, Personal Brand Academy este un proiect unic în România, care îmbină un abonament lunar de postări pentru social media și o super comunitate online pentru suport și învățare, în care interacționează abonații zi de zi.

În Personal Brand Academy îți oferim zilnic texte de postări captivante și sugestii de fotografii cu care să ilustrezi postările precum și suport și motivație să faci aceste postări pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Comunitatea Personal Brand Academy are aproximativ 150 de membri și deseori e recomandată drept „cel mai bun lucru din abonament!” Aceasta fiindcă nu suntem „încă un grup de Facebook.”

Personal Brand Academy este comunitatea de antreprenori cu afaceri diferite în România și în afara țării, pe care am reunit-o în jurul meu în ultimii 4 ani. În acest timp am lucrat cu sute de profesioniști care au vrut să învețe să se promoveze eficient, decent și curajos cu ajutorul social media. Cu majoritatea am colaborat în programe de construcție a brandului lor personal. Odată ce am construit brandul lor, a fost nevoie să treacă la acțiune. Să apară frecvent, valoros și cu scop pe social media.

Ceea ce însemna expunere. Dar nu toți iubim expunerea. Majoritatea oamenilor cu care am lucrat la brandul lor se temeau de expunere. Li se făcea frică doar la gândul că ar fi trebuit să facă o postare. Nu erau copywriteri sau scriitori. Mi s-a spus clar „eu nu știu să scriu postări!”

În plus, ca antreprenori cu afaceri care depindeau de ei 100%, erau foarte prinși și aveau puțin timp pentru promovare. Făceau de toate într-o zi, mai puțin să se promoveze și să își promoveze afacerea. Am auzit răspicat „trec și câteva săptămâni și eu nu apuc să postez nimic.” Și am văzut în ochii lor teama de a fi singuri. Am aflat că „mă ajută să să știu că nu doar mie mi se întâmplă asta!”

Indiferent că ești antreprenor, soloprenor, freelancer, consultant, network marketer și comunici în nume propriu sau promovezi o afacere mică, îți sună cunoscut…

Stai cu orele în fața ecranului, cu degetele pe tastatură și te apucă frica.

“Dacă postez ceva ce o să sune a vânzare excesivă?”
“Dacă mă fac de râs?”
“Dacă nu o să înțeleagă oamenii ce vreau să spun?”
“Dacă nu mă adresez cui trebuie?”
“Când o să am timp să fac postări zi de zi, când abia am timp să mănânc?”
“Cum știu ce poze să pun în fiecare postare?”
“De unde știu când să postez?”
“Am atât de multe de spus, de unde încep?”
“Cum știu ce anume vor să audă clienții mei?”
“Cum să ies în față și să devin cunoscut fără să stau toată ziua pe social media?”

Când în sfârșit postezi, NU APARE NICIUN CLIENT.

Ce e diferit la Personal Brand Academy?

Grupul Personal Brand Academy e diferit de grupurile de Facebook cu care ești obișnuit. Nu este un spațiu în care oricine își dă cu părerea, ci opiniile sunt avizate de practica pe social media de zi cu zi. Nu este un loc de autoreclamă enervantă, ci un grup în care antreprenorii povestesc prin ce trec cu promovarea pe social media, iar ceilalți pot învăța de la ei.

Nu este un grup în care se varsă nervi și se aruncă ironii. Dimpotrivă. Este o comunitate foarte prietenoasă, profesionistă și caldă, în care membrii se respectă reciproc și se susțin.

Nu e un spațiu de competiție, ci de colaborare. Mai mulți membri deja au colaborări de afaceri cu alți membri. Nu este un grup pasiv, ci o familie activă, vie și foarte simpatică.

Personal Brand Academy este locul în care antreprenori, solopreneuri, freelanceri și consultanți din România și din afara țării se întâlnesc pentru a se susține reciproc, a învăța unii de la alții și a face schimb de informații valoroase din practica reală de a a părea pe social media.

Aici găsești informații despre cum, ce și când să faci postări ca să atragi clienții ideali. Comunitatea Personal Brand Academy este un loc de motivație. Da, primești zilnic imbolduri de la mine și echipă să faci postări, să mergi mai departe pe Stories, să updatezi website-ul cu informații noi, să înveți să îți vinzi munca și afacerea fără să îți fie rușine.

PBA este și un loc de încurajare, unde te susținem necondiționat să îți atingi obiectivele. Toți membrii trec prin aceleași lucruri ca și tine. Nimeni nu e lăsat în urmă, toată comunitatea avansează în același timp, printr-un schimb valoros de informații din ceea ce fiecare membru experimentează zi de zi.

Comunitatea Personal Brand Academy este și un spațiu de inspirație. Membrii se inspiră între ei constant, ceea ce este de neprețuit. Eu și echipa apărem zilnic pe grupul de Facebook și prezentăm trenduri și tendințe, noi concepte din business și social media, astfel încât membrii să fie la curent cu noutățile și să le poată implementa în cel mai scurt timp.

IMAGINEAZĂ-ȚI CĂ NU VA MAI TREBUI VEODATĂ SĂ FACI POSTĂRI PE SOCIAL MEDIA DE LA ZERO

Cum te ajută Personal Brand Academy?

Comunitatea și abonamentul Personal Brand Academy te ajută să îți promovezi afacerea creativ, curajos și cu scop.  Abonamentul îți asigură prezența zilnică pe social media, cu postări interesante.

Cel mai eficient mod de a învăța e de la alți antreprenori, care practică în același timp cu tine și trec prin ceea ce treci tu.

În Personal Brand Academy, zilnic primești un text creativ de postat pe conturile tale de social media și sugestii simple de fotografii cu care să ilustrezi postarea. În fiecare zi primești motivația de care ai nevoie ca să apari. Nu ești nicio clipă singur, ci alături de 150 de oameni. În orice moment ai nevoie, folosești comunitatea ca să îți afli răspunsuri. Zilnic ești inspirat de ceilalți.

OBȚINE SOLUȚIA RAPIDĂ SĂ CREEZI ZILNIC POSTĂRI CARE ADUC CLIENȚI CU

Ce înseamnă abonament de postări?

Prin abonament de postări înțelegem că în fiecare lună primești de la noi 31 de texte de postări, astfel încât să ai ce posta în fiecare zi a lunii. Abonamentul se reînnoiește automat la data de 1 a fiecărei luni. Odată ce te abonezi, nu mai trebuie să faci nimic în mod special (altceva decât să te asiguri că ai pe card suma necesară plății abonamentului.)

La fiecare text de postare din abonament primești și două sugestii de fotografii cu care să însoțești postarea pe social media.

Cum arată aceste postări?

Imaginează-ți textele pe care le primești în abonament ca pe niște șabloane pe care tu poți construi mai departe. Ele nu sunt niște texte specifice unei industrii, ci șabloane generale, scrise „ca la carte” din punct de vedere al cerințelor social media actuale, pe care tu le poți personaliza în manieră proprie.

Iată 8 exemple de postări din abonament

Fiindcă eu nu pot intra în mintea ta și nu pot vorbi ca tine. Doar știi că pe social media trebuie să fii tu și să vorbești așa cum o faci doar tu! Nimeni nu poate să îți ofere postări care să sune „perfect” ca tine. Ceea ce îți oferim eu și echipa mea sunt 31 de șabloane bine scrise, pe care le personalizezi zi de zi cu tonul vocii tale, personalitatea ta și informații specifice din busienss-ul tău.

Imaginează-ți abonamentul PBA ca pe o sală de fitness în care intrați tu și alte 50 de persoane zilnic. Postările din abonament sunt aparatele pe care se lucrează la sală. Unii oameni vin la sală pentru aerobic. Alții ca să alerge pe bandă. Alții ca să lucreze la saltea. Unii doresc să lucreze pe aparatul pentru picioare, alții pentru brațe. Fiecare om care intră în sală folosește aparatele în funcție de forma sa fizică, greutate, vârstă, rezistență etc. Exact așa este și cu șabloanele de postări din abonament. Fiecare abonat le poate personaliza atât cât dorește: cu ideile sale, cu personalitatea sa și cu informații specifice din domeniul său de activitate.

Să spunem că un wedding planner primește aceleași postări în abonament ca un medic dentist și un avocat (chiar se întâmplă!) Wedding plannerul va lua șablonul zilnic de postare și îl va personaliza în funcție de tipul său de personalitate, ce anume dorește să exprime în acea zi, ce are de vândut în ziua respectivă, cum gândește în general etc. Postarea sa va deveni una despre wedding planning. Totul în maxim 10 minute pe zi, te asigur. Acum să ne uităm la medicul dentist. Va personaliza postarea în funcție de cine este el cu adevărat și ce dorește să promoveze din cabinetul său dentar. Postarea lui va fi despre medicină dentară. Ne-a mai rămas avocatul. Acesta va personaliza același șablon cu informații proprii și va obține o postare despre avocatură.

Nu s-a întâmplat acest lucru cu cei 150 de membri existenți, pentru că ne asigurăm că oferim acces etic tuturor membrilor. Chiar dacă acest lucru să spunem că s-ar putea întâmpla, ne vom asigura că informăm corect toate părțile implicate. Și chiar dacă în comunitate se va afla cândva cineva din nișa ta de piață, prin faptul că TU ești unic și personalizezi șabloanele de postări, nu riști ca un text pe care tu îl urci pe Facebook să fie la fel cu al altui specialist.

Aici vorbim și de propria ta voință și conștiinciozitate. Cu cât vei personaliza mai mult șablonul primit în abonament, cu atât va suna ca tine și nimeni altcineva. Dacă vei opta pentru copy/paste și atât va fi opțiunea ta și ți-o vei asuma. Noi te vom responsabiliza să acționezi zilnic. Dacă ai nevoie – așa cum ne-o spun membrii actuali – de un „șut în spate” zilnic să acționezi, eu și echipa mea facem asta zilnic. Zi de zi te motivăm să personalizezi, să postezi, să apari. Practic, nu vei mai avea scuze să nu o faci. Și chiar și dacă vei opta pentru copy/paste într-o zi în care ești pe fugă, te asigurăm că ziua următoare îți vei lua timp să personalizezi postarea.

Șabloanele de postări din abonament sunt scrise de mine și echipa mea pe baza experienței lucrului zilnic cu antreprenorii. Pun în ele tot ceea ce am învățat în peste 15 ani de marketing și comunicare, meseria mea de bază. Sunt scrise în limbaj care întotdeauna funcționează pe social media, iar structura lor respectă cerințele Facebook, Instagram și LinkedIn actuale. Tonul cu care sunt scrise este suficient de business încât să te profileze ca expert, dar suficient de simpatic încât să producă dialog cu audiența ta.

Postările sunt construite pe structura Cârlig + Corp + Call To Action, după care funcționează social media.

Fiindcă se adresează antreprenorilor mici care doresc să se facă și mai cunoscuți, printre subiectele postărilor se numără: cine sunt eu, cum lucrez eu, cum arată spațiul meu de lucru, cum creez produsele sau serviciile mele, ce fac atunci când nu lucrez și am timp liber, ce anume mă pasionează, ce vând, care sunt beneficiile lucrului cu mine, ce sărbătoresc în business, ce sărbătoresc în viața personală, cum arată echipa mea etc.

Da! Contextul este totul. Ne asigurăm că ținem cont de el când creăm șabloanele de postări, iar acest fapt este foarte apreciat de cei 150 de membri existenți.

Da! Da! Da! Șabloanele sunt scrise în limba română vorbită, au în vedere mindsetul de consum tradițional și se adresează cumpărătorilor români.

Șabloanele pot fi folosite pe Facebook, Instagram și LinkedIn și de asemenea pot fi subiecte ideale pentru Stories, blog posts și diferite acțiuni de Public Relations, la nevoie.

Sfătuim să se aboneze mai ales antreprenori mici, soloprenori, consultanți și freelanceri dispuși să facă lucrurile diferit ca până acum, să apară pe social media și să investească 10 minute pe zi pentru promovarea lor și a afacerii lor.

Răspunsul depinde doar de tine. Abonamentul ajută pe oricine are/conduce un business, indiferent din ce domeniu. Este important să înțelegi că postările sunt scrise la persoana întâi singular – „eu” – fiindcă până la urmă produsul se numește Personal Brand Academy și are ca scop promovarea unui antreprenor. Poți folosi șabloanele la postări despre clinică schimbând abordarea din „eu în „noi”.

Primești și altceva, desigur! În fiecare lună ai un super Plan de Acțiune pe diferite subiecte de interes actual, explicate simplu și „porționate” în acțiuni zilnice. De exemplu în luna Martie 2021, planul de Acțiune a fost „Folosește LinkedIn ca să îți crești brandul și afacerea.” Alte ediții anterioare ale Planului de Acțiune: „Instagram Challenge – Cum să apari pe Stories filmate timp de o lună”; „Cum să lansezi un produs sau serviciu corect pe social media”, „Cum îți găsești nișa potrivită în brand personal”; „Ce este și ce presupune baza de emailuri ale clienților”, „Cum faci un live bun pe social media” etc.

Planurile de Acțiune conțin informații la zi din sfera online marketing și social media. Sunt explicate simplu și foarte apreciate de membrii comunității.

Și asta nu e tot. Lună de lună mai primești de la noi un BONUS de încă 10 șabloane de postări.

 1. 31 de postări pentru toată luna
 2. 60 de sugestii de fotografii
 3. Un plan excelent de acțiune pe subiecte actuale din social media
 4. BONUS 10 postări lună de lună
 5. Acces în comunitatea de suport și învățare, Personal Brand Academy

Sunt diferite. În fiecare lună primești 31 de noi postări. Ele sunt adaptate lunii în curs (știm că e important să respectăm contextul.) În luna Decembrie postările au fost despre sezonul Sărbătorilor. În Februarie, despre luna iubirii. În Martie, despre luna femeii și a mamei etc.

PBA se reînnoiește la data de 1 a fiecărei luni și doar atunci.

Primești acces la ediția lunii în curs, cea care a început cu data de 1. Așadar dacă te abonezi la 15 Aprilie, vei primi acces la ediția de Aprilie. Pe 1 Mai vei fi facturat și vei primi acces la ediția de Mai.

Desigur. Factura este emisă automat pe datele pe care le introduci singur când te abonezi.

Citește tot acest text până la capăt & vezi și exemplele concrete de postări de mai jos. Dacă suna a ceva ce ai putea utiliza și învăța, înseamnă că PBA este pentru tine.

Exact ca și cum ți-ai face un abonament la sală. Cauți mai jos butoanele MĂ ÎNSCRIU ACUM, plătești cu cardul tău și gata!

Pe data de 1 a lunii următoare vei fi automat facturat și ți se va încărca în cont ediția lunii care începe.

Nu vrem să pleci de la premisa că te vei dezabona…Când îți faci abonament la sală, ce succes ai dacă îți spui din start „o să renunț?” Citește cu atenție acest text și vizualizează postările de mai jos. Sunt pentru tine? Dacă da, te așteptăm în comunitate! Dacă nu, îți vom respecta decizia. Iar dacă dezabonarea e ceea ce îți dorești, orice membru se poate dezabona oricând, fără să plătească nimic. La dezabonare se pierde automat statutul de membru în comunitatea de Facebook.

Desigur. Chiar sfătuim toți membrii să o facă. Toate documentele sunt format Word și pot fi descărcate în laptop, PC sau telefon.

Nu. Înțelegem presiunea existentă pe fiecare antreprenor cu care colaborăm. Știm că timpul este limitat și la fel și resursele financiare. Nu este nevoie să lucrezi neapărat cu un fotograf ca să poți utiliza la maximum abonamentul. Sugestiile de fotografii sunt simple, directe și majoritatea pozelor pot fi făcute chiar de tine.

În 9 luni de când am pornit acest proiect, membrii au mai învățat: politică de prețuri; cum să își construiască un website; cum să facă o prezentare publică; cum să utilizeze Zoom în afacere; ce sunt Instagram Stories, Reels și Guides; cum să măsoare & evalueze corect activitatea lor pe social media; ce unelte, echipamente și aplicații sunt bune în promovare online; ce este marketingul online și ce presupune politica de newsletter; ce înseamnă GDPR etc.

Marele dar pe care îl oferă PBA este acela al clarității în business. Membrii înțeleg cine sunt, ce vând și cui. În baza clarității, învață împreună să își facă o expunere corectă pe social media.

Da, ai acces la mine în format de grup online. Eu apar în fiecare săptămână live pe grup, timp de cel puțin o oră. Este șansa membrilor de a-mi pune întrebări și a-și afla răspunsuri imediat. Și vrei să știi un secret? Datorită faptului că în live-uri participă mulți membri, oricine are o întrebare primește răspuns nu doar de la mine, ci de la mulți alți oameni care au încercat deja și îi pot spune ce au obținut. Faptul că în PBA există sute de perspective ajută membrii foarte mult. Concluzia este că întotdeauna există o rezolvare la orice situație.

Da, este posibil să lucrăm individual dacă ai abonament activ, la preț preferențial. Sesiunea cu mine durează 60 de minute. Îți pot oferi detalii pe hello@manuelaciugudean.ro

PERSONAL BRAND ACADEMY E SOLUȚIA TA SĂ APARI ZILNIC ÎN FAȚA AUDIENȚEI POTRIVITE.

Abonamentul îți asigură postări interesante și captivante, pe care le personalizezi și adaptezi în funcție de personalitatea ta, industria în care activezi, produsele sau serviciile pe care le oferi.

POSTĂRILE VOR TREBUI PERSONALIZATE PENTRU TINE ȘI DOMENIUL TĂU ÎN 10 MINUTE PE ZI

“Fac parte din PBA de la 1 octombrie 2020, și văd o evoluție considerabilă: de la modul în care mă exprim în social media, până la modul în care relaționez cu clienții mei. În acest an greu, în care totul este cu susul în jos, găsim greu resurse să ne adunăm și să mergem înainte, mai ales dacă nu avem și niște date tehnice care să ne ajute. Ei bine, cam asta face PBA: ne dă aripi. Ne dă idei, ne inspiră, ne ajută să realizăm planuri strategice, ne ajută să devenim învingătoare în lupta cu incertitudinea. Și în PBA nu e ca la școală. Nu suntem puse la colț, nu suntem certate, și nici nu primim note mici. Ba din contră: suntem apreciate, aplaudate și încurajate să ne urmăm visul. Manuela, informațiile livrate de tine schimbă mentalități, resuscitează oameni blocați și afaceri în prăpastie”.

IATĂ CE SPUN ABONAȚII

IATĂ CE SPUN ABONAȚII

CÂND INTRI ÎN PERSONAL BRAND ACADEMY VEI PUTEA SĂ

ÎȚI CREȘTI VIZIBILITATEA

COMUNICI CU AUDIENȚA CORECTĂ

ATRAGI CLIENȚII DORIȚI ȘI CREȘTI PROFITUL

CÂȘTIGI TIMP PENTRU TINE

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE SPUI “DA”?

Finalizezi abonarea, cu plata prin cardul tău Visa, Mastercard sau Revolut.

Ți se va crea automat un cont de utilizator.

Vei primi imediat două emailuri în inbox (verifică să nu intre la Spam) cu detaliile de log-in în cont și acces la comunitatea de Facebook.

Vei primi imediat acces la ediția pe care ai achiziționat-o.

MAI DEPARTE

Abonamentul se reînnoiește automat la fiecare dată de 1 a lunii. Pentru asta nu ai nimic de făcut (decât să te asiguri că ai suma necesară pe card).

Pe data de 1 a lunii următoare primești 31 de postări noi, 60 de sugestii de fotografii cu care să le ilustrezi, bonusuri și strategii clare pentru a atrage cât mai mulți followers plus timp special live cu mine.

Te poți dezabona oricând dorești din PBA și te poți re-abona în orice moment fără vreo penalizare.

INVESTIȚIE

ABONAMENTUL tău lunar PBA costă doar 150 RON. Vei fi facturat automat pe data de 1 a fiecărei luni. Nu este nevoie să faci nimic totul se întâmplă automat.

*Poți renunța oricând dorești la abonament fără niciun fel de penalizare.

NOTĂ PRIVIND REZULTATELE FINANCIARE

Aceasta nu este o soluție-minune la situația ta financiară sau a afacerii pe care o gestionezi. Eu cred în rezultate obținute prin muncă. Personal Brand Academy este un produs creat să te ajute să muncești mai eficient. Câți bani produci prin munca ta, te privește strict și direct. Personal Brand Academy e destinat să te ajute să împărtășești mesajul tău cu un public mai larg și să îți lași amprenta unică în lume în timp ce îți dezvolți afacerea. Nu pot și nu ofer nicio garanție cu privire la capacitatea ta de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile mele. Te invit să vezi Personal Brand Academy ca un mijloc ce deservește scopului tău. Scopul, așa cum știm cu toții, se atinge prin muncă, acțiune, dedicare. E valabil în tot ceea ce faci, nu doar în brand personal sau în afacere. Nimic de pe această pagină sau oricare dintre paginile aestui website nu este o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau câștigurilor viitoare și nu ofer niciun sfat legal, fiscal sau de altă natură din punct de vedere profesional. Toate cifrele la care se face referire aici sau pe oricare dintre paginile acestui website sunt pur și simplu estimări sau proiecții și nu ar trebui considerate exacte, reale sau ca o promisiune a câștigurilor potențiale, toate numerele sunt doar ilustrative. Rezultatele de pe această pagină și de pe oricare dintre paginile acestui website nu sunt tipice sau promise. De fapt, vor exista profesioniști care achiziționează acest program și altele și nu implementează niciodată strategiile predate; prin urmare, vor obține rezultate infime sau deloc. Termenii și Condițiile acestei pagini, precum și Politica de Confidențialitate pot fi consultate oricând la link-urile de mai jos.