EPISODUL 15 – CUM ÎNCEPI SĂ ÎȚI CONSTRUIEȘTI BRANDUL PERSONAL

Te-ai întrebat vreodată cum începi să îți construiești brandul personal?

De unde pornești exact?

Care este primul lucru pe care să îl ai în vedere?

Care e prima mișcare pe care e nevoie să o faci?

Ce trebuie să deții emoțional, intelectual și tehnic ca să devii un brand?

Îți răspund la aceste întrebări în episodul 15 din The Personal Brand Podcast.

În acest episod îți prezint nu unu, nu doi, nu cinci, ci chiar 10 pași pe care să îi faci dacă vrei să începi să îți construiești marca de profesionist. După ce asculți acest episod, îți vei da seama că este vorba mai puțin de chestiuni tactice/de atac și mai mult despre pregătire.

Pregătirea asigură 80% din succesul unui proces. Restul, cei 20%, reprezintă livrarea sau execuția. Doar că de obicei suntem nerăbdători să trecem la execuție, fiindcă vrem să vedem repede rezultate. Pregătirea ne place mai puțin. Dacă simți asta, nu ești singur. Dar fii conștient că în baza unei pregătiri temeinice – în care cercetarea și claritatea joacă rolul esențial – construcția brandului devine mult mai ușoară.

Sper să găsești inspirație în cei 10 pași pe care ți-i propun. Sunt ceea ce am făcut eu plus ceea ce testez și aplic cu profesioniștii cu care lucrez. Ți-am pregătit și un Ghid gratuit cu acești 10 pași.

Descarcă-l aici.

De ce ai nevoie să ai un brand personal acum? Am oferit răspunsul în acest episod de podcast.

Dacă vrei să începi să îți construiești brandul personal și ți se pare dificil să faci asta singur, sunt întotdeauna la un email distanță pe hello@manuelaciugudean.ro.