EPISODUL 16 – CARE ESTE CEA MAI PRACTICĂ MODALITATE SĂ ÎȚI CREȘTI ÎNCREDEREA ÎN TINE?

Te-ai întrebat vreodată ce fac unii profesioniști să aibă atâta încredere în ei?

Cei care urcă lejer pe scenele TED Talks, cei care participă la show-uri TV în prime time, cei care își expun permanent opiniile pe social media. Care să fie secretul lor? În următoarele 8 episoade din The Personal Brand Podcast îmi propun să îți răspund la această întrebare & multe altele legate de încredere și curaj.

În episodul 16 începem cu…Identitatea, adică să te comporți precum ceea ce vrei să fii. Când vrei să faci o anume meserie sau activitate – și în baza ei să construiești brand personal – țelul este să devii genul de profesionist care face asta în mod regulat.

Funcționează pentru orice profesie.

Ești arhitect. Gândește-te…te comporți ca un arhitect? Ce rutină are un arhitect? Care sunt lucrurile care fac un arhitect să fie arhitect?

Ești un consultant în network marketing? Care e rutina unul astfel de specialist? Cum se comportă? Cum vorbește despre el?

Ești un hairstylist. Ce face un hairstylyst să fie hairstylist? Ce faci zilnic ca să fii hairstylist, în afară de a lucra la salon, evident? Cum te prezinți ca hairstylist? Ce povești spui despre hairstylist-ul TU?

Totul se întâmplă în creierul tău. Acolo se produce legătura neurologică între tine, persoana care consideri tu că ești și ceea ce faci profesional. Degeaba termini un curs de life coach, dacă în creierul tău legătura neurologică nu s-a format și tu nu te consideri pe tine un life coach. Continui să te vezi managerul din corporație. Odată ce nu te vezi life coach, nu te comporți ca unul. Iar asta duce la un nivel scăzut de încredere în tine.

Cea mai practică metodă de a-ți crește încrederea în tine e să lucrezi la Identitatea ta. Îți spun exact ce să faci, pe pași, în episodul 16.