Trei lucruri pe care le spun des profesoniștilor cu care lucrez

trei lucruri pe care le spun des personal branding

Trei lucruri pe care le spun des profesoniștilor cu care lucrez…și cred că ți-ar prinde bine să le citești și tu dacă vrei să îți îndeplinești mai departe obiectivele anul acesta, începând de acum.

  1. Singura persoană responsabilă pentru succesul tău ești tu. Nu te ajută să aștepți să te salveze alții. Tu ai nevoie să acționezi, pentru că ție îți pasă cel mai mult de succesul tău. Dacă tu nu faci lucruri ca să reușești ce îți propui, nimeni nu o va face pentru tine.
  2. Ceea ce faci astăzi va determina unde vei fi peste un an. Succesul se construiește cu pași mici făcuți în fiecare zi. Știu că progresul lent poate fi frustrant, dar ai nevoie să ai încredere că fiecare pas pe care îl faci azi te duce către viața pe care vrei să o trăiești mâine. Continuă să apari, continuă să acționezi, răsplata va veni.
  3. Ești ceea ce faci, nu ceea ce spui că vei face. Distanța dintre statusul actual și succesul pe care ți-l dorești se numește acțiune. Nu poți să aștepți să reușești fără să faci acțiuni concrete, așa că fii sincer cu tine. Ceea ce faci acum corespunde cu visele tale de acum?

Viitorul îți aparține și ai puterea să îl creezi așa cum vrei. Dar totul se rezumă la ceea ce alegi să faci azi.

 

Shine On,

Manu