Femei care își schimbă viața – Daniela Irimia

dezvoltare-personala-daniela-irimia

La Olimpiada Internațională a Femeilor Millennials, autonome și încrezătoare în forțele proprii, cred că Daniela Irimia ar lua marele premiu. La 34 de ani, are o voce puternică în domeniul dezvoltării personale pentru femei, o marcă personală bine conturată, o cohortă de femei care o urmăresc îndeaproape și pe care le inspiră. Nu e de mirare că foarte curând își va lansa prima carte, . Este mamă și soție, trainer, antreprenor, blogger, autor de articole pe tema dezvoltării personale.

M-am bucurat să o pot aduce în proiectul Femei care își schimbă viața tocmai pentru că reprezintă vocea unei generații – generația Y sau M de la Millennial – pentru care libertatea, independența, autonomia sunt baza dezvoltării personale.

Cine ești?

Sunt Daniela Irimia, o femeie de 34 ani ….

Și ce faci?

Și îi ajut pe oameni să se cunoască mai bine, pentru ca apoi să poată comunica mai bine. Îi ajut pe oameni să se dezvolte personal și profesional. Sunt trainer, antreprenor, autor, mamă și soție, fiică și soră…. Sunt un om care iubește viața, un om fascinat de natura umană și potențialul nostru de dezvoltare. 

Ce făceai înainte să îți schimbi viața?

Toată viața mea este și a fost în schimbare. Nu știu cum este să fii „static”, să nu evoluezi, să nu schimbi. Eu cred că singurul lucru constant în viață,este schimbarea. 

 Dacă este să vorbesc despre cea mai recentă „schimbare” , atunci ar trebui să povestesc despre proiectul și cartea. Înainte de asta am redus semnificativ volumul de muncă, dedicând cea mai mare parte din energie mea către Albert, fiul meu de 4 ani. De când am devenit mamă am vândut prima mea afacere, o agenție de marketing online, am închis alte două proiecte antreprenoriale și m-am dezvoltat ca și trainer la Vision Consulting, afacerea de familie pornită de soțul meu acum 15 ani. 

Cum ai știut că e momentul pentru schimbare?

Nașterea unui copil schimbă profund viața unei femei, iar eu nu am făcut excepție. Mi s-au schimbat prioritățile, mi-am clarificat și mai bine valorile și nevoile personale. Am ales să fac lucrurile care aduc cu adevărat valoare atât mie cât și celor din jurul meu. Și pentru că vreau ca al meu copil să trăiască într-o lume mai buna, am decis să contribui și eu direct, la crearea ei. 

Ce ai făcut, mai exact?

Mai exact, am ales să fac doar training, să scriu și să inspir oamenii să devină și ei mai buni, să trăiască coform propriilor lor valori.  Am ales să fac doar ceea ce îmi place, ceea ce mă pricep să fac și mai ales, ceea ce aduce valoare și mie și celor cu care interacționez. Așa s-a născut proiectul Femeia Independentă by Daniela Irimia, un proiect prin care îmi doresc să ajut un milion de femei să trăiască conform propriilor lor valori. Să le ajut să se descopere pe ele, să învețe cum să devină cea mai bună versiune a lor, cum să fie independente din toate punctele de vedere. 

Să poți da timpul înapoi, ce ai face diferit?

Nimic …. nu aș schimba nimic. Fiecare experienta și fiecare om m-a ajutat cumva. Sunt mulțumită de cine sunt și ce am azi, iar asta este rezultatul a tot ceea ce am trăit până acum.

Ți-a fost frică de ceva în procesul schimbării?

Îmi este frică doar de pierderea libertății, însă libertatea nu o pierzi atunci când ești curajos și faci pași pentru schimbare.

Cum te simți acum?

Mă simt împlinită și fericită, mă simt autentică și creativă, mă simt eu!

Ce credeai despre tine înainte?

Ca si acum…că sunt minunată :)

Cum ai celebrat succesul transformării tale?

Partea cu celebratul este ceva nou pentru mine. Nu sărbătoresc de obicei o reușită anume, doar mă bucur, trăiesc fiecare emoție și sentiment pozitiv. Îmi împart bucuria pur și simplu trăind-o. 

Ce urmează?

Urmează să lansez prima mea care, o carte de dezvoltare personală pentru femei, o carte care a fost și pentru mine, un proces în sine de autodepășire și evoluție personala. Așadar, cât de curând veți găsi cartea , unde am pus toată experiența mea de viață, toate cunoștințele și abilitățile care m-au ajutat pe mine să devin o femeie independentă. 

Care este marele dar pe care l-ai primit de la viață, în procesul transformării?

Fiul meu, el este un declanșator al achimbarii, al evoluției la alt nivel personal și spiritual. El este darul cel mai de preț. Dacă pentru toate celelalte realizări mă simt răspunzătoare și mândră că am putut să le fac, cu Albert nu pot spune asta. El este mult prea minunat ca să poată fi „facut” doar de doi oameni. Parcă tot Universul a lucrat la nașterea acestui om iar eu sunt profund recunoscătoare că sunt mama lui. 

Ce e posibil acum pentru tine?

Acum, ca și ieri, ca și mâine, totul este posibil. Dacă vreau cu adevărat, dacă este relevant pentru mine, atunci va fi pentru mine!

 

Mulțumesc, Daniela!

Săptămâna viitoare Femei care își schimbă viața revine cu noi interviuri profunde, despre dezvoltare personală. 

Să fim bine!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *