EPISODUL 50 – 3 STRATEGII SĂ SCAPI DE RUȘINEA DE A VORBI DESPRE TINE ONLINE

Rușinea este o emoție umană de bază, care ne însoțește întreaga viața și ne e utilă într-o oarecare proporție. Dar ce facem când preia controlul muncii noastre și mai ales, al intențiilor de a ne promova online? Atunci apar multe „nu” în promovare: nu apar de rușine, nu fac live-ul fiindcă îmi este rușine etc. Rușinea se lucrează, cu scopul de a o diminua. Cum? Prin practică. În episodul 50 îți spun 3 strategii de succes să îți diminuezi rușinea de a apărea online.

De obicei, rușinea de a vorbi despre noi pe social media are două cauze: să nu te faci de râs și să nu primești comentarii negative. Amândouă își au originea în credințele limitative că nu meriți sau nu mai este loc pentru tine pe piață. Brandingul personal te ajută tocmai să îți faci loc pe piață și să conștientizezi cât de valoros ești.

Ai doar clienți satisfăcuți și referințe excelente despre munca ta, dar când vine vorba să povestești ceva despre tine pe social media, îngheți?

Urmărești oameni care ți se par sub nivelul tău de cunoștințe și nu înțelegi ce anume îi face atât de populari?

Nimic nu-i dăunează unui profesionist bun mai mult decât rușinea de a vorbi despre cine este el și ceea ce știe să facă.

Rușinea este o frică de deconectare. Ne este rușine de ceilalți, fiindcă ne este teamă că ar putea să ne perceapă altfel decât suntem noi.

Ascultă episodul 50 din The Personal Brand Podcast pentru a descoperi cele 3 strategii să scapi de rușinea de a vorbi despre tine online.

Intrăm în ultima săptămâna de înscrieri la Cursul meu Intensiv de Brand Personal. Încă te mai poți înscrie <<AICI>> la cel mai valoros program de construcție, poziționare și monetizare a brandului personal pe care l-am creat.

Înscrie-te AICI la cel mai valoros program de construcție, poziționare și monetizare a brandului personal pe care l-am creat.