EPISODUL 49 – 15 PROFESII CARE POT BENEFICIA DE BRAND PERSONAL ÎN 2022

Încă este început de an și tu ai nevoie să știi dacă în meseria pe care o practici, brandingul personal e potrivit?

Știu că îți surâde ideea de a-ți crește reputația pe piață, dar știu și că te compari cu alții și spui cu jind… „Aș vrea și eu să fac ce fac ei”, fără să știi dacă ți se potrivește.

Nu vreau să îți stric distracția, dar în pandemie dacă lucrezi pe cont propriu și ești sufletul afacerii tale, să îți dezvolți brandul personal nu este un moft, ci o necesitate.

Episodul 49 din The Personal Brand Podcast iți propun să vedem care sunt cele 15 profesii care pot beneficia de brand personal în 2022.

Nu însemnă că în afară de aceste 15 profesii nu se poate ca oricine dorește să își dezvolte brandul personal să nu o poată face. Intenția mea este mai mult să clarific care sunt noile profesii sau profesiile care înainte de pandemie funcționau diferit în ceea ce privește promovarea și atragerea de clienți.

La timpuri moderne, meserii moderne și posibilități de auto-promovare moderne!

Decizia de a-ți construi brandul personal poate părea înspăimântătoare, dar te asigur că nu e nimic dureros sau dificil. E vorba de a-ți crește în același timp focusul, claritatea și încrederea în tine și să deservești și mai mulți oameni în 2022 decât ai făcut-o până acum.

Am deschis înscrierile la Cursul meu Intensiv de Brand Personal, ediția Februarie-Aprilie.

Dacă faci parte din cele 15 profesii care pot beneficia de brand personal în 2022, te aștept.

Te aștept și dacă nu faci parte din aceste profesii pentru că anul acesta, poate fi anul în care iți construiești brandul personal, atragi profitul de care ai nevoie, iți crești în sfârșit influența și impactul în industria ta.

Înscrie-te AICI la cel mai valoros program de construcție, poziționare și monetizare a brandului personal pe care l-am creat.