Curs-Intensiv-de-Brand-Personal Curs-Intensiv-de-Brand-Personal POVESTEA TA E UNICĂ ȘI MERITĂ SĂ FIE SPUSĂ ÎNSCRIE-TE LA CEL MAI VALOROS PROGRAM DE CONSTRUCȚIE, POZIȚIONARE, COMUNICARE ȘI MONETIZARE A BRANDULUI PERSONAL PE CARE L-AM CREAT. ÎNSCRIE-TE PE LISTA DE AȘTEPTARE URMĂTOAREA EDIȚIE în curând

Ai obosit să muncești mult în profesia ta și să te bucuri de prea puțină vizibilitate?

E momentul ca tot efortul tău să fie răsplătit. E timpul ca lumea să îți afle povestea irezistibilă.

Iată câteva opinii ale absolvenților

Perioada:
în curând
Durata:
8 săptămâni
Desfășurare: Online + Live pe Zoom, Miercuri de la 18.30-20.30
10 lecții video și 450 de pagini de suport scris
Zeci de exerciții practice; Teme periodice verificate
Comunitate de sprijin și învățare pe Facebook
Suport permanent pe email
8 Bonusuri consistente

Te cunosc. Ai o carieră de succes, pe care o faci din extraordinar de multă pasiune, dar îți este teamă să te expui public și să vorbești despre victoriile tale. Încă ai dificultăți să te accepți așa cum ești. Ai impresia că faci de toate și nimic bine, deși clienții, prietenii și familia îți confirmă că faci foarte bine ceea ce faci. Simți nevoia de focus, să ai în sfârșit o direcție clară în care mergi. Vrei să înțelegi odată pentru totdeauna de ce ar plăti cineva să lucreze cu tine.

Curs-Intensiv-de-Brand-Personal

Pandemia ți-a arătat câtă nevoie ai să îți faci povestea cunoscută.

Ai încercat să vinzi după șabloanele clasice, însă să faci ceea ce fac toți ceilalți pur și simplu nu e pentru tine. Fiindcă ești o ființă unică. Dă-ți voie să te reîntorci la tine. Permite-ți să îți descoperi unicitatea și să îți scrii povestea irezistibilă de viață și carieră.

Curs-Intensiv-de-Brand-Personal

Suntem ființe emoționale.

Fără să înțelegi CINE ești, nu poți crea o legătură emoțională cu audiența ta, mai ales online. Personalitatea ta este unică și nu poate fi copiată. Faptele, da. Pentru a te ajuta să ajungi repede, simplu și ușor la esența proprie, am creat metoda Personal Brand Essence. Cursul Intensiv de Brand Personal este bazat pe această metodă unică în România, care te ajută să descoperi, scrii și comunici povestea proprie fără să faci compromisuri, în timp ce îți respecți adevărul, valorile și misiunea proprie.

Curs-Intensiv-de-Brand-Personal
Curs-Intensiv-de-Brand-Personal

CURSUL INTENSIV ESTE PENTRU TINE DACĂ

 • Lucrezi pe cont propriu. Indiferent la ce nivel te afli cu businessul, dacă ai pornit ieri sau acum un an, acum cinci ani sau nici nu ai început, acest curs te va ajuta să îți spui povestea repede și bine.

 • Ești antreprenor și lucrezi în România sau în străinătate. Procesul de personal branding este același peste tot în lume pentru că se bazează pe aceleași principii. Vorbește despre viața ta, experiența profesională și lumea ta.

 • Ești consultant, freelancer, soloprenor, startuper, om cu o anumită pasiune și dorești să atragi clienți și să îți creșit profitul personal considerabil, în timp ce trăiești lifestyle-ul dorit.

 • Ești antreprenor cu afacere Business-to-Business, Business-to-Consumer sau amândouă. Fie că ai clienți finali persoane fizice, fie persoane juridice, acest curs te va ajuta să ajungi la clienții potriviți.

 • Ești un profesionist aflat în tranziție către o carieră solo, după ce timp de mai mulți ani ai fost angajat. Cursul te va ajuta să afli care îți sunt superputerile și să le comunici eficient noilor clienți.

 • Ești antreprenor din sfera creativă – precum designer grafic, floral sau de interior, hairstylist, webdeveloper, coach, wedding planner, specialist în relații publice sau social media.

 • Ești creator de mobilier sau obiecte de design, network marketer, agent de imobiliare, agent de vânzări, instructor de fitness, instructor de yoga sau deții o afacere în industria fashion.

 • Ești un profesionist pe cont propriu din domenii puternic reglementate – precum avocat, medic, tehnician nutriționst, medic dentist, auditor, consultant financiari, arhitect.

Cursul Intensiv de Brand Personal este cel mai valoros program pe care l-am creat vreodată pentru descoperirea, construcția, comunicarea și monetizarea poveștii de profesionist. În ultimii 4 ani l-am testat, implementat și evaluat cu sute de antreprenori și angajați din România și din străinătate.

CE SPUN ABSOLVENȚII

CE OBȚII CÂND TE ÎNSCRII

1.

Descoperi exact care este brandul tău, din ce elemente e format și cum să îl comunici publicului țintă în manieră proprie.

2.

Cunoști poziționarea ta pe piață, ce te face unic, care îți sunt superputerile, cum arată clienții cu care vrei să lucrezi și la ce preț.

3.

Ai viziunea și misiunea brandului tău pe următorii 10 ani și mesajele-cheie captivante care să le facă publice pe larg sau succint.

4.

Aliniezi interiorul cu exteriorul tău într-o identitate vizuală care să te reprezinte autentic prin cuvinte, forme și culori, mai ales online.

5.

Comunici simplu și eficient pe social media, cu scop precis. Stabilești un dialog autentic cu followers pentru a-i transforma în clienți plătitori.

6.

Îți construiești propria comunitate online, activă și implicată și tribul tău profesional, din experți care te vor ajuta să vinzi fără să vinzi.

7.

Dezvolți strategia de marketing personal. Vei ști ce acțiuni ai nevoie să faci lunar și săptămânal, pentru a-ți atinge obiectivele an de an.

8.

Ai claritate în viață și în afacere, știi ce să lansezi și la ce preț, plus ce fel de  conținut să postezi ca să atragi clienții ideali.

Dar cel mai important,

capeți încredere nelimitată în tine prin faptul că înțelegi cine ești cu adevărat, la ce excelezi, ce îți place cel mai mult să faci și cu cine ești pregătit(ă) să lucrezi!

CE ESTE INCLUS

În cadrul Cursului Intensiv de Brand Personal primești coaching profesionist, supervizare, mentorat, consultanță de imagine și comunicare & consultanță de afaceri, care te vor ajuta să scapi de convingerile limitative care te trag înapoi, să schimbi moduri de gândire sau comportamente care nu îți sunt de folos, să adopți un mindset de succes în afaceri și să te prezinți public cu încredere.

 • CURS INTENSIV DE BRAND PERSONAL
 • 2200 RON
 • INCLUDE
 • 8 module în care sunt aprofundate teme individuale
 • 10 videoclipuri filmate
 • Suport scris de curs, pe module
 • Numeroase exerciții în interiorul fiecărui modul
 • 8 BONUS-uri scrise
 • 8 sesiuni LIVE de Întrebări & Răspunsuri cu mine pe platforma Zoom
 • Comunitate dedicată de Facebook
 • Suport permanent pe email, la curs@manuelaciugudean.ro

CUM SE VA DESFĂȘURA CURSUL

#1

Achiziționezi cursul până pe în curând cu cardul tău bancar. Pentru factură, introdu datele tale personale sau datele firmei.

#2

La achiziție, primești automat user & parolă pe platforma de curs + acces în comunitate de Facebook dedicată.

#3

Cursul va începe în curând cu primul live pe platforma Zoom, de la ora 18.30.

#4

Cursul se va finaliza odată cu ultimul live pe platforma Zoom.

#5

În fiecare săptămână vei studia un alt modul de curs. În total sunt 8 module, care corespund cu 8 săptămâni.

#6

Săptămânal vizionezi videoclipul, citești suportul scris și faci exercițiile în timp util, până la live-ul de Miercuri.

#7

În fiecare Miercuri  între orele 18.30-20.30 răspund întrebărilor referitoare la modulul săptămânii live pe platforma Zoom.

#8

Ai suportul meu și al echipei mele în permanență la curs@manuelaciugudean.ro

Mai mult decât un curs, o experiență unică în România

Curs-Intensiv-de-Brand-Personal

Ce vei găsi în acest curs, timp de 8 săptămâni

 • MODUL

  1

  Ce este și din ce se compune brandul personal. Afli ce înseamnă brand personal, de ce este nevoie să îl ai, în cât timp îți vei îndeplini acest obiectiv, care sunt cele 4 elemente care formează brandul și cum le exprimi în fața publicului-țintă.

 • MODUL

  Poziționarea pe piață a brandului personal. Afli ce te face unic(ă), cui să oferi această unicitate, la ce preț și cum. Îți studiezi competiția și înveți să te diferențiezi clar. Completezi portretul clientului ideal, element-cheie în branding personal.

  2

  MODUL

 • MODUL

  3

  Viziunea și misiunea brandului personal, mesaje cheie și Elevator Pitch.Înțelegi în sfârșit ce vrei să faci cu adevărat și planifici cu acțiuni următorii 5-10 ani. Îți redactezi piesa de rezistență, motivația personală și mesajele-cheie pe care le vei transmite public.

 • MODUL

  Identitatea vizuală a brandului tău. Înveți cum combini interiorul tău – personalitate, stil, ton al vocii, mod de gândire – cu ceea ce dorești să transmiți în exterior – culori de brand, fonturi, texturi, logo și slogan.

  4

  MODUL

 • MODUL

  5

  Prezența online a brandului personal. Înveți despre website-ul cu blog de brand personal. Afli care e structura ideală a unui website, în ce limbă să fie creat, ce să apară pe el, ce subiecte să abordezi în blog, cât de des să postezi și cum să aduci trafic pe el.

 • MODUL

  Comunicarea pe social media. Afli Cum, Ce, Când să postezi pe Facebook, Instagram și LinkedIn astfel încât să transformi repede followers și conexiuni în clienți plătitori fără să îți faci autoreclamă și fără să îți fie rușine că te expui ridicol.

  6

  MODUL

 • MODUL

  7

  Cum creezi o comunitate online implicată și activă. Înveți cum să creezi nu una, ci chiar două comunități! Prima este comunitatea ta online sau familia ta extinsă. A doua este tribul de experți, care te va ajuta să vinzi fără să vinzi.

 • MODUL

  Strategia de marketing personal. Aduci totul laolaltă și finalizezi povestea ta. Înveți cum să o transmiți cu ajutorul Planul de marketing propriu anual. Stabilești ce să faci lunar și săptămânal ca să îți atingi obiectivele de promovare.

  8

  MODUL

Plus 8 BONUS-uri incredibile

Știu că e important pentru tine să nu greșești odată ce începi să îți comunici public brandul personal. De aceea îți ofer 8 Bonusuri consistente, care te sprijină să faci live-uri bine chiar de la început, să ai repere de postări bune pe social media pe care le poți personaliza simplu, să obții cu ușurință testimoniale care vând de la clienți, să creezi freebies care să îți aducă trafic pe website și vânzări.

8 Bonusuri pentru acțiune sigură, chiar dacă ești la început

BONUS #1

33 DE AFIRMAȚII PENTRU SUCCES ÎN BRAND PERSONAL ȘI BUSINESS

Am scris pentru tine 33 de fraze pozitive, pe care le poți citi zilnic pentru un mindset orientat către reușită, progres și lucru făcut cu ușurință, din energia potrivită.

BONUS #2

CUM SĂ CREEZI LEAD MAGNETS CARE SĂ TRANSFORME FOLLOWERS ÎN CLIENȚI

Îți ofer soluția să faci trafic pe website chiar dacă abia ai început, cu ajutorul unor tehnici gratuite, dar extrem de valoroase pentru clientul ideal.

BONUS #3

CUM FACI UN LIVE PE SOCIAL MEDIA

Înveți care sunt pașii necesari pentru un live în care să te simți bine, ce echipamente sunt necesare, cum exact să te organizezi și ce să spui pentru apariții de succes în direct.

BONUS #4

CUM CONSTUIEȘTI UN GRUP DE FACEBOOK IMPLICAT ȘI ACTIV

Am simplificat pentru tine procesul creării și creșterii unui grup de Facebook actual. Îți spun tot ceea ce ai nevoie pentru a seta un astfel de grup, inclusiv ce anume să scrii pe el.

BONUS #5

PLANUL DE ACȚIUNE DE MARKETING PERSONAL

Explic pentru tine ce înseamnă plan de promovare, ce să conțină și cum să îl redactezi. Îți ofer și un model de fișier excel în care vei nota ușor acțiuni specific săptămânale.

BONUS #6

CUM SĂ OBȚII RAPID ȘI UȘOR TESTIMONIALE DE LA CLIENȚI

Testimonialele sunt cel mai valoros mod de a vinde fără să vinzi! Ai nevoie de referințe autentice în branding personal ca de aer! Cu ajutorul ghidului meu, le obții imediat.

BONUS #7

CUM SĂ CREEZI O CAMPANIE DE LANSARE PE SOCIAL MEDIA

Mă asigur că rămân alături de tine și când ești gata să îți anunți brandul pe piață, cu un Ghid super complex despre cum faci o lansare de succes pe social media.

BONUS #8

TEXTE DE POSTĂRI GATA DE PUBLICAT PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNTREAGĂ

Știu că postările îți pot da multe bătăi de cap. De aceea ți-am pregătit 7 șabloane personalizabile care funcționează întotdeauna în branding personal.

AI TOT CEEA CE AI NEVOIE PENTRU LANSAREA BRANDULUI TĂU!

Bonusul #7, Ghidul de lansare a brandului personal, conține nu mai puțin de 35 de pagini cu sfaturi utile, calendar și exemple de postări pe social media.

VREI SĂ VEZI CUM ARATĂ?

ALTE OPINII ALE ABSOLVENȚILOR

Te gândești Ce bine sună, dar parcă aș mai vrea detalii?

Continuă să citești, ca să afli dacă acest curs e potrivit pentru tine

 1. Gata cu mersul “cu frâna trasă!” E momentul să apeși accelerația, să descătușezi energia incredibilă din interior și să îți faci povestea cunoscută. Meriți și poți să ai succes!
 2. Nu mai vrei să simți rușine când deschizi gura să vorbești despre tine. Ai lucruri atât de interesante de spus, e cazul să le comunici clar și răspicat. Siguranța vine dintr-o bună autocunoaștere!
 3. Vrei claritate acum. E grozav că faci atât de multe activități profesionale, dar te simți pierdut printre ele și vrei să faci curățenie. Singur nu poți, doar ai încercat!
 4. Ai nevoie să știi ce vinzi. Ești în tranziție spre un proiect pe cont propriu? Ca angajat știai foarte bine ce aveai de făcut, ca antreprenor nu. Începe cu dreptul, cu o strategie clară.
 5. Vrei să știi ce să spui mereu. Ceilalți reușesc mereu să se prezinte repede și clar, numai tu nu? E din cauză că nu știi cine ești cu adevărat și ce oferi. Te ajut să afli repede!
 6. Nu ai timp să te promovezi. Te asigur că pentru toți oamenii, ziua are 12 ore. Ai nevoie să prioritizezi ca să poți îndeplini tot ceea ce îți propui. Te învăț cum să prioritizezi propria promovare.
 7. Nu știi de unde să începi. Te simți blocat încă dinainte să începi? Se întâmplă fiindcă nu te cunoști suficient și nu cunoști nici piața pe care vrei să intri îndeajuns.
 8. Vrei și tu să te dezvolți. Nu mai e vorba doar de business, în general vrei să te dezvolți personal, să treci la următorul nivel, să trăiești diferit alături de familia ta, la noi standarde. Meriți să crești!
 9. Doresc să contribui semnificativ și nu știu cum. Iubești oamenii și oferi multă muncă pro-bono, dar ai obosit și parcă niciodată nu e suficient. Poți ajuta, dar ai nevoie să ai grijă de tine și profitabilitate!
 10. Nu îmi place social media, dar știu că trebuie să apar acolo. Miliarde de oameni folosesc zilnic social media, tocmai tu nu? Lipsești de la cea mai mare petrecere… Înveți cum și ce să postezi, astfel încât ajungi să spui “iubesc să comunic pe rețelele sociale”.

DESPRE MINE

Comunicarea și curiozitatea mă definesc din copilărie, plus abilitatea dobândită în 20 de ani de lucru cu oamenii, de a consuma puțin timp între a înțelege o situație și a acționa. În ultimii 5 ani am susținut prin coaching pentru branding personal peste 1000 de antreprenori să se promoveze cu scop îndeosebi în mediul online.

Deviza mea este FOCUS, STRATEGIE și ACȚIUNE, livrate într-o manieră relaxată. Clienților mei le promit un parteneriat profesionist, zâmbete și o abordare creativă, outside of the box.

DESPRE MINE

Comunicarea și curiozitatea mă definesc din copilărie, plus abilitatea dobândită în 20 de ani de lucru cu oamenii, de a consuma puțin timp între a înțelege o situație și a acționa. În ultimii 5 ani am susținut prin coaching pentru branding personal peste 1000 de antreprenori să se promoveze cu scop îndeosebi în mediul online.

Deviza mea este FOCUS, STRATEGIE și ACȚIUNE, livrate într-o manieră relaxată. Clienților mei le promit un parteneriat profesionist, zâmbete și o abordare creativă, outside of the box.

ÎNTREBĂRI PE CARE LE PRIMESC FRECVENT

Odată ce pornim programul, live-urile au loc în fiecare miercuri seara, timp de două ore, între 18.30-20.30.

Nu. Ziua de miercuri este definitivă. Odată ce te înscrii, asigură-te că îți eliberezi două ore pentru tine și procesul tău de învățare în serile de miercuri.

Participarea la live-uri nu este obligatorie, însă ți-o recomand. Este momentul în care clarificăm aspecte, lucrezi direct cu mine și ne conectăm ca grup.

Fiecare live va fi înregistrat și îl vei putea viziona în ritmul tău pe grupul de Facebook.

Nu. Sunt incluse LIVE-uri de câte două ore cu toți cursanții, miercuri seara timp de 8 săptămâni. Pentru sesiuni individuale vom discuta separat.

Depinde de ritmul tău de învățare, dar este bine să ai în vedere aproximativ două ore de studiu pentru fiecare modul. Plus cele două ore live cu mine alocate fiecărui modul.

Ai întrebări despre Cursul Intensiv de Brand Personal?

Înscrie-te ACUM la Cursul Intensiv de Brand Personal. Locurile sunt limitate.