0Zile0Ore0Minute0Secunde

Următoarea ediție va avea loc în toamna anului 2021

Program complet de construcție și comunicare a brandului tău memorabil

Cel mai valoros curs de construcție, poziționare, comunicare și expunere a brandului profesional pe care l-am creat vreodată e aici pentru tine.

Program complet de construcție și comunicare
a brandului tău memorabil

Cel mai valoros curs de construcție, poziționare, comunicare și expunere a brandului profesional pe care l-am creat vreodată e aici pentru tine în toamna a.c.

Perioada:
toamna anului 2021
Durata:
8 săptămâni
Desfășurare: Online + 16 ore Live pe Zoom, Miercuri de la 19.00-21.00
Lecții video & scrise
Exerciții practice
Comunitate de sprijin și învățare pe Facebook
Suport permanent pe email
Bonusuri consistente

Cursul Intensiv de Brand Personal este un ghid în 8 pași simpli, pe care l-am testat și aplicat în ultimii doi ani în peste 500 de ore de lucru cu antreprenori din România și din străinătate.

În doar 8 săptămâni pornești de la “nu știu ce să spun că fac profesional” și ajungi la “sunt (super) pregătit să îmi spun povestea lumii!”

Cum? Prin metoda mea, 3CClaritate, Conținut, Comunitate, aplicată și testată alături de zeci de antreprenori din România și străinătate în ultimii ani.

Înainte de a-ți oferi mai multe informații despre acest CURS, îți voi spune cui se adresează mai exact.

Acest curs este pentru tine dacă

 • Lucrezi pe cont propriu. Indiferent la ce nivel te afli cu businessul, dacă ai pornit ieri sau acum un an, acum cinci ani sau nici nu ai început, acest curs te va ajuta să îți spui povestea repede și bine.

 • Ești antreprenor și lucrezi în România sau în străinătate. Procesul de personal branding este același peste tot în lume pentru că se bazează pe aceleași principii. Vorbește despre viața ta, experiența profesională și lumea ta.

 • Ești consultant, freelancer, soloprenor, startuper, om cu o anumită pasiune și dorești să atragi clienți și să îți creșit profitul personal considerabil, în timp ce trăiești lifestyle-ul dorit.

 • Ești antreprenor cu afacere Business-to-Business, Business-to-Consumer sau amândouă. Fie că ai clienți finali persoane fizice, fie persoane juridice, acest curs te va ajuta să ajungi la clienții potriviți.

 • Ești un profesionist aflat în tranziție către o carieră solo, după ce timp de mai mulți ani ai fost angajat. Cursul te va ajuta să afli care îți sunt superputerile și să le comunici eficient noilor clienți.

 • Ești antreprenor din sfera creativă – precum designer grafic, floral sau de interior, hairstylist, webdeveloper, coach, wedding planner, specialist în relații publice sau social media.

 • Ești creator de mobilier sau obiecte de design, network marketer, agent de imobiliare, agent de vânzări, instructor de fitness, instructor de yoga sau deții o afacere în industria fashion.

 • Ești un profesionist pe cont propriu din domenii puternic reglementate – precum avocat, medic, tehnician nutriționst, medic dentist, auditor, consultant financiari, arhitect.

…te afli în locul potrivit și o să afli exact cum acest Curs Intenstiv de Brand Personal te poate ajuta să ai un succes fantastic și să devii cel mai bun dintre cei buni!

La finalul celor 8 săptămâni de curs vei

1

Ști exact care este brandul tău personal, din ce elemente e format și cum să îl comunici publicului tău-țintă în manieră proprie.

2

Cunoaște poziționarea pe piață, ce te face unic, care îți sunt superputerile, cum arată clienții cu care vrei să lucrezi.

3

Avea viziunea și misiunea brandului tău pe următorii 10 ani, mesajele-cheie captivante care să le facă publice pe larg sau succint.

4

Putea alinia interiorul cu exteriorul tău în identitatea vizuală care să te reprezinte în mod autentic prin cuvinte, forme și culori, mai ales pe website.

5

Comunica simplu și eficient pe social media, cu scop precis: a stabili un dialog autentic cu followers și contacte și a-i transforma în clienți plătitori.

6

Construi propria ta comunitate online, interactivă și implicată și tribul tău profesional, format din experți care te vor ajuta să vinzi fără să vinzi.

7

Dezvolta strategia de marketing personal pe un an; vei ști ce acțiuni ai nevoie să faci lunar și săptămânal, pentru a-ți atinge obiectivele în 12 luni.

8

Avea claritate în viață și în afacere, vei ști ce să postezi, cum să îți construiești comunitatea online și tribul personal.

Dar cel mai important,

vei căpăta încredere nelimitată în tine, prin faptul că vei înțelege cine ești cu adevărat, la ce ești cel mai bun, ce îți place cel mai mult să faci și cu cine ești cel mai pregătit să lucrezi!

Iată ce spun absolvenții despre acest program

Soluția ta completă, dar simplă: Cursul Intensiv de Brand Personal schimbă vieți și cariere, iar înscrierea pentru ediția din toamna 2021 e acum deschisă!

În cadrul Cursului Intensiv de Brand Personal vei primi:

Coaching profesionist, mentorat, consultanță de imagine și comunicare & consultanță de afaceri, care te vor ajuta să scapi de convingerile limitative care te trag înapoi, să schimbi moduri de gândire sau comportamente care nu îți sunt de folos și să adopți un mindset de succes în afaceri și în viață prin:

 • 8 module în care sunt aprofundate teme individuale
 • 10 videoclipuri filmate
 • Suport scris de curs, pe module
 • Numeroase exerciții în interiorul fiecărui modul
 • 5 BONUS-uri scrise
 • 8 sesiuni LIVE de Întrebări & Răspunsuri mine pe platforma Zoom
 • Comunitate dedicată de Facebook

Cum se va desfășura cursul

 1. Te înscrii în toamna anului 2021
 2. La achiziție, primești automat user & parolă pe platforma de curs + acces în comunitatea de Facebook creată special pentru acest program
 3. Cursul va începe și se va desfășura în toamna anului 2021
 4. Cursul se va finaliza în toamna anului 2021
 5. Timp de 8 săptămâni, în fiecare zi de VINERI vei primi acces la un nou modul
 6. Vizionezi videoclipul din modul, citești suportul scris și faci exercițiile
 7. Timp de 8 săptămâni, în fiecare zi de MIERCURI  între orele 19.00-21.00 ne vedem live pe platforma Zoom, și răspund întrebărilor tale, referitoare la modulul săptămânii respective. Voi înregistra aceste LIVE-uri și vei avea acces la ele oricând.
 8. În permamență ai suportul meu la curs@manuelaciugudean.ro.

În fiecare săptămână ai acces LIVE la mine. Intru în fiecare miercuri seara de la ora 19.00 și răspund întrebărilor tale, pe platforma Zoom. Voi înregistra aceste LIVE-uri și le voi posta apoi pe grupul de Facebook, astfel încât să le poți viziona când și de câte ori dorești.

Ce bunătăți vei găsi în acest curs, timp de 8 săptămâni

 • MODULUL

  1

  Ce este și din ce se compune brandul personal. Începem cu începutul, cu definiții ale brandului personal, care să te ajute să înțelegi corect sintagma. Odată ce înțelegi ce înseamnă, vei ști ce ai de făcut pentru a-ți crea brandul, nu-i așa? Afli de ce ai nevoie să faci personal branding, în cât timp îți vei îndeplini acest obiectiv, care sunt cele 4 elemente care formează brandul tău și cum le exprimi în fața publicului-țintă. Te informezi și care sunt Legile fundamentale și Regula de Aur a brandului personal, în ce organizații ai nevoie să fii, care este diferența dintre brand personal, influencer și vedetă + studiezi ce profesioniști fac bine brand personal la nivel internațional și în România.

 • MODULUL

  Poziționarea pe piață a brandului personal (Propunerea Unică de Vânzare, Nișa de piață & Portretul clientului ideal). Iată modulul meu preferat din acest curs! De ce? Fiindcă odată ce e parcurs, aduce multă claritate! La finalul lui, sunt șanse mari să spui “WOW!” Propunerea Unică de Vânzare (Unique Selling Proposition) te ajută să stabilești ce te face unic ca profesionist. Din unicitatea ta vor rezulta superputerile profesionale. Cu ele îți vei vinde brandul personal și vei crește afacerea! Odată ce știi ce ai unic de vânzare, e momentul să clarifici ce porțiune din piață vei aborda. Aceasta va fi Nișa ta de piață. Apoi vei afla cu ce tip de client vrei să lucrezi.

  2

  MODULUL

 • MODULUL

  3

  Viziunea și misiunea brandului personal, mesaje cheie și Elevator Pitch. Cunoști îndemnul “Începe cu gândul la final”? În acest modul vei începe cu finalul: unde vrei să fie brandul tău peste 10 ani? Dar peste 5? Dar peste 3? Când știi unde vrei să ajungi, devine (și) mai clar cum poți ajunge acolo. Exercițiul de viziune a brandului personal te va ajuta să faci asta. În baza lui îți vei putea redacta misiunea, element foarte important pentru a te menține în focus în viață și în business! Apoi elaborezi mesajele cheie ale brandului tău – adică o poveste pe larg – și Elevator Pitch-ul – o poveste succintă, de 30 de secunde, concisă și la obiect.

 • MODULUL

  Identitatea vizuală a brandului tău. În acest modul ne uităm din interior spre exteriorul tău. Acum înveți cum combini ce ai înăuntru – personalitate, stil, tonul vocii, mod de gândire – cu ceea ce dorești să transmiți în exterior – culori de brand, fonturi, texturi, logo și slogan. Alinierea interior-exterior este esențială pentru ca tu să te regăsești în identitatea vizuală a bradului tău, să te bucuri de cum este exprimată, să reprezinte autenticul Tu. Tot în acest modul înveți cum să te pregătești pentru o ședință foto de brand personal reușită, ce tip de fotografii să ai pentru prezentarea “de business” și pentru conținutul de zi cu zi, de tip lifestyle.

  4

  MODULUL

 • MODULUL

  5

  Prezența online a brandului personal. În acest modul înveți despre website-ul cu blog de brand personal. Website-ul este un element-cheie al brandului tău. El e purtătorul tău de cuvânt, vorbește în numele tău mai ales în condiții de distanțare socială. Ai nevoie să fie bine făcut și să atragă potențialii clienți ca un magnet! Vei afla care e structura ideală a unui website de brand personal, în ce limbă să fie creat, ce să apară pe el, ce subeicte să abordezi în blog, cât de des să postezi. Dar mai ales, vei învăța ceea ce toți antreprenorii își doresc: cum să faci trafic pe website, adică să îți maximizezi prezența în spațiul online.

 • MODULUL

  Comunicarea pe social media. În acest modul afli ceea ce știu că te blochează acum: Cum, Ce, Când să postezi pe Facebook, Instagram și LinkedIn astfel încât să transformi repede followers și conexiuni în clienți plătitori fără să îți faci autoreclamă și fără să îți fie rușine că te expui ridicol. Aici înveți ce e comun și diferit la fiecare canal și cum să stabilești care este cel prioritar pentru brandul tău. Vei afla ce e bine să scrii la secțiunea “About” pe fiecare rețea socială, pentru a atrage repede clienți. Ai 3 secunde să faci impresie bună pe social media!  Îți voi spune ce subiecte și ce tip de fotografii să postezi, cât de des să o faci și în ce limbă.

  6

  MODULUL

 • MODULUL

  7

  Cum creezi o comunitate online implicată și activă. În acest modul afli de fapt cum să creezi nu una, ci chiar două comunități! Prima este comunitatea ta online sau familia ta extinsă. Din ea vor face parte fanii și clienții tăi. O poți construi ca grup de Facebook, însă simpla construcție nu este de ajuns. Ai nevoie de implicarea activă a membrilor ca să vorbești de “comunitate”. Aici înveți cum să creezi o comunitate strănsă, unită, reprezentată de valori comune. De asemenea, afli și cum să contruiești a doua ta comunitate – familia restrânsă sau tribul tău profesional de experți, care te vor ajuta să vinzi ușor.

 • MODULUL

  Strategia de marketing personal. În acest modul înveți cum să alcătuiești Planul de promovare a brandului personal pe un an de zile. Ai nevoie să începi să lucrezi cu imaginea de ansamblu, ca să poți apoi să împarți activitățile modular. Odată ce stabilești ce vrei să realizezi timp de un an, vei împărți activitatea ta pe Planuri Lunare și Planuri Săptămânale. Vei putea stabili care sunt cei 3 piloni pe care vei face business anul acesta, când vei avea lansări și cum să le comunici eficient. Aici înveți și cum să faci un plan editorial de brand personal săptămânal și lunar.

  8

  MODULUL

Vei primi acces la un modul pe săptămână

fiindcă acesta este înainte de toate un program în care utilizez tehnici de coaching, menite să nu te obosească sau copleșească, ci să te ajute să te bucuri de parcurs. E important să ai timp suficient să înveți și implementezi informația în ritmul tău, înainte să avansezi la următorul pas.

Plus 5 BONUS-uri incredibile, care să te ajute să îți propulsezi brandul personal ca o rachetă

BONUSUL #1

33 DE AFIRMAȚII PENTRU SUCCES ÎN BRAND PERSONAL ȘI BUSINESS

Cuvintele pe care ți le spui devin realitatea ta. De aceea e important să îți spui lucruri frumoase și adevărate. De câte ori vei avea tendința să gândești că nu poți, nu vei reuși, nu meriți, nu ai cum, nu poți fi tu acela…Întoarce-te la acest BONUS care te va aduce înapoi pe traiectoria corectă și te va ajuta să îți păstrezi mindset pentru succes.

BONUSUL #2

ÎNVAȚĂ CUM SĂ CREEZI LEAD MAGNETS CARE SĂ TRANSFORME RAPID FOLLOWERS ÎN CLIENȚI

Lead Magnets sunt bunătăți pe care odată ce le oferi gratuit pe website sau rețelele sociale, te vor ajuta să convertești rapid followers & conexiuni în clienți plătitori. O să primești un bonus consistent despre cum scrii primul tău Lead Magnet – eBook – un ghid gratuit care vorbește direct cu clientul tău ideal și îi rezolvă din start problema.

BONUSUL #3

CUM FACI UN LIVE PE SOCIAL MEDIA

Live-ul pe rețelele sociale este o ocazie bună să îți crești brandul personal și să transformi fans & followers în clienți plătitori. Publicul iubește să te vadă LIVE, fiindcă atunci ești autenticul Tu. Însă LIVE-ul vine cu multe emoții și poate să îți creeze disconfort. Din acest bonus înveți care sunt pașii necesari pentru un live în care să te simți bine.

BONUSUL #4

CUM CONSTUIEȘTI UN GRUP DE FACEBOOK IMPLICAT ȘI ACTIV

Grupurile de Facebook sunt foarte populare momentan și într-adevăr contribuie mult la creșterea brandului personal. Însă a “face” un grup de Facebook nu este totuna cu a “construi o comunitate implicată”. Din acest BONUS afli cum creezi grupul și ce faci mai apoi ca să îl crești, se existe comunicare între membri și să îți iei clienți din el.

BONUSUL #5

PLANUL DE ACȚIUNE DE MARKETING PERSONAL

Cuvântul “Plan” te sperie, dar știi că e bun pentru afacerea ta? Dacă ți se pare prea complex, în plus e ceva ce nu ai mai construit până acum, cu acest BONUS rezolvi rapid problema. Vei primi un model de fișier excel în care vei putea redacta eficient planul tău pe o săptămânâ, o lună și un an.

8 module cu informație consistentă + 10 videoclipuri filmate + 16 ore live + suport scris pe fiecare modul + numeroase exerciții de clarificare + 5 BONUS-uri incredibile + comunitate de sprijin pe Facebook + suport permanent pe email

Plus garanția banilor înapoi după primele 14 zile

Ai nevoie de mai mult timp să afli dacă acum e momentul potrivit să îți construiești brandul personal și să îl propulsezi ca o rachetă?

Aceasta este cea mai bună variantă a programului meu de brand personal, pe care l-am aplicat, implementat și testat cu sute de antreprenori din România și străinătate în ultimii doi ani. Rezultatele lor îmi arată că e un curs extraordinar. Știu că tu, acum, primești cea mai bună variantă!

După primele 14 zile, când primești acces la primele două module, vei putea deja să începi construcția brandului personal. Vei ști din ce se compune și cum să îl poziționezi pe piață, ceea ce e esențial pentru succes!

Dacă totuși simți că nu ești pregătit și hotărât să continui, poți apela la garanția Banii înapoi după 14 zile, iar eu îți voi înapoia întreaga sumă.

Te gândești Ce bine sună, dar parcă aș mai vrea detalii?

Continuă să citești, ca să afli dacă acest curs e potrivit pentru tine

 1. Gata cu mersul “cu frâna trasă!” E momentul să apeși accelerația, să descătușezi energia incredibilă din interior și să îți faci povestea cunoscută. Meriți și poți să ai succes!
 2. Nu mai vrei să simți rușine când deschizi gura să vorbești despre tine. Ai lucruri atât de interesante de spus, e cazul să le comunici clar și răspicat. Siguranța vine dintr-o bună autocunoaștere!
 3. Vrei claritate acum. E grozav că faci atât de multe activități profesionale, dar te simți pierdut printre ele și vrei să faci curățenie. Singur nu poți, doar ai încercat!
 4. Ai nevoie să știi ce vinzi. Ești în tranziție spre un proiect pe cont propriu? Ca angajat știai foarte bine ce aveai de făcut, ca antreprenor nu. Începe cu dreptul, cu o strategie clară.
 5. Vrei să știi ce să spui mereu. Ceilalți reușesc mereu să se prezinte repede și clar, numai tu nu? E din cauză că nu știi cine ești cu adevărat și ce oferi. Te ajut să afli repede!
 6. Nu ai timp să te promovezi. Te asigur că pentru toți oamenii, ziua are 12 ore. Ai nevoie să prioritizezi ca să poți îndeplini tot ceea ce îți propui. Te învăț cum să prioritizezi propria promovare.
 7. Nu știi de unde să începi. Te simți blocat încă dinainte să începi? Se întâmplă fiindcă nu te cunoști suficient și nu cunoști nici piața pe care vrei să intri îndeajuns.
 8. Vrei și tu să te dezvolți. Nu mai e vorba doar de business, în general vrei să te dezvolți personal, să treci la următorul nivel, să trăiești diferit alături de familia ta, la noi standarde. Meriți să crești!
 9. Doresc să contribui semnificativ și nu știu cum. Iubești oamenii și oferi multă muncă pro-bono, dar ai obosit și parcă niciodată nu e suficient. Poți ajuta, dar ai nevoie să ai grijă de tine și profitabilitate!
 10. Nu îmi place social media, dar știu că trebuie să apar acolo. Miliarde de oameni folosesc zilnic social media, tocmai tu nu? Lipsești de la cea mai mare petrecere… Înveți cum și ce să postezi, astfel încât ajungi să spui “iubesc să comunic pe rețelele sociale”.

Toate acestea pentru 1.000 RON

Dacă te înscrii acum, plătești cu 25% mai puțin

Redus de la 1.350 RON

De ce ar fi acum cel mai bun moment să îți construiești brandul personal? Să fim sinceri, trăim vremuri ciudate și nesigure, care ne învață cât de important e să fim prezenți îndeosebi în mediul online, pentru a ne face cunoscută afacerea și a-i asigura profitabilitatea. În același timp, sunt vremuri în care oamenii doresc cel mai mult să facă afaceri cu alți oameni. Oamenii doresc să facă business cu branduri personale de experți.

Am învățat asta din proprie experiență, când mi-am părăsit job-ul din corporație și am decis să încep un proiect pe cont propriu. Am aflat cât e de important și util pentru succes să lași oamenii să te cunoască autentic. Am conștientizat că oamenii cumpără de la noi dacă simt că ne cunosc.

Tot ceea ce fac astăzi în activitatea mea de coach și strateg creativ de branduri personale a fost testat mai întâi pe mine, apoi alături de sute de antreprenori din România și din afara țării, cu care am avut șansa să lucrez în ultimii doi ani. Soluțiile pe care ți le propun sunt aplicate, testate și implementate în zeci de business-uri, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună ofertă acum.

La cursurile mele se râde mult, se leagă prietenii și se pun bazele unor proiecte de afaceri comune. Lucrez nu cu îndârjire, ci cu iubire, empatie și bună dispoziție.

Ai cunoștințele, informațiile, resursele necesare să îți construiești brandul personal. Tot ceea ce mai e nevoie să faci e să crezi în tine. Să crezi că meriți și poți să îți faci vocea auzită în profesia ta!

Ești gata?

NOTĂ PRIVIND REZULTATELE FINANCIARE

Aceasta nu este o soluție-minune la situația ta financiară sau a afacerii pe care o gestionezi. Eu cred în rezultate obținute prin muncă. Cursul Intensiv de Brand Personal este un produs creat să te ajute să muncești mai eficient. Câți bani produci prin munca ta, te privește strict și direct. Cursul Intensiv de Brand Personal e destinat să te ajute să împărtășești mesajul tău cu un public mai larg și să îți lași amprenta unică în lume în timp ce îți dezvolți afacerea. Nu pot și nu ofer nicio garanție cu privire la capacitatea ta de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile mele. Te invit să vezi Cursul Intensiv de Brand Personal ca un mijloc ce deservește scopului tău. Scopul, așa cum știm cu toții, se atinge prin muncă, acțiune, dedicare. E valabil în tot ceea ce faci, nu doar în brand personal sau în afacere. Nimic de pe această pagină sau oricare dintre paginile aestui website nu este o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau câștigurilor viitoare și nu ofer niciun sfat legal, fiscal sau de altă natură din punct de vedere profesional. Toate cifrele la care se face referire aici sau pe oricare dintre paginile acestui website sunt pur și simplu estimări sau proiecții și nu ar trebui considerate exacte, reale sau ca o promisiune a câștigurilor potențiale, toate numerele sunt doar ilustrative. Rezultatele de pe această pagină și de pe oricare dintre paginile acestui website nu sunt tipice sau promise. De fapt, vor exista profesioniști care achiziționează acest program și altele și nu implementează niciodată strategiile predate; prin urmare, vor obține rezultate infime sau deloc. Termenii și Condițiile acestei pagini, precum și Politica de Confidențialitate pot fi consultate oricând la link-urile de mai jos.

Înscrie-te ACUM la Cursul Intensiv de Brand Personal. Locurile sunt limitate.