EPISODUL 4 – Când ne urâm corpurile, este greu să ne iubim vocile

Nu am avut întotdeauna o relație de iubire cu trupul sau apariția mea. Prea scundă, prea corpolentă, prea blondă, prea pistruiată, prea pițigăiată, prea rrrâită…Acestea mi-au fost scuze să nu apar, să nu mă expun timp de câțiva ani.

Schimbarea radicală s-a produs odată cu venirea pe lume a lui Andi. Maternitatea – care mi-a deformat trupul în modalități ireversibile – m-a făcut mai conștientă că locuiesc în cel mai frumos sanctuar din câte există pe lume, trupul meu. Și că am nevoie să îl onorez cum se cuvine!

În personal branding, să îți placă de tine e esențial. Primul om pe care e nevoie să îl apreciezi ești tu. Primul trup, al tău. La fel și primul chip. Prima voce, a ta.

Când ne urâm corpurile, este greu să ne iubim vocile, nu-i așa?

În acest episod am primul meu invitat din podcast, Oana Trifu Bulzan. Oana este healthy lifestyle blogger cu studii de nutriție și mereu am apreciat la ea franchețea cu care declară “nu avem nevoie de diete, avem nevoie să ne iubim!”

Sunt norocoasă să o consider pe Oana prietena mea. Ne leagă un șir de întâmplări personale, dar și afinitatea față de subiectul “iubește-ți trupul” și interesul pentru personal branding. O urmăresc cu mare plăcere pe Oana cum, de câțiva ani, dezvoltă un brand personal frumos și autentic.

Am avut o discuție efervescentă dar foarte caldă cu Oana despe body positivity, alimentație și diete. Ascultă mai jos ce a ieșit!

Shine On,
Manu