EPISODUL 3 – Mindsetul tău, cheia construcției brandului personal

Știi ce face ca unii oameni să devină branduri personale de succes?

Nu, nu este despre câte postări pe social media fac, cât de mare e echipa lor de promovare, ce buget de ads au, dacă au crescut în lumina reflectoarelor, dacă sunt buni oratori sau dețin aparatură tehnică de ultimă oră.

Ceea ce face ca unii oameni sa devina branduri personale puternice este MINDSETUL lor.

Am lucrat cu suficienți profesioniști în ultimii doi ani – și îndeosebi în pandemie – ca să știu că un mindset bun, corect, centrat pe INDIVID le permite să devină branduri personale simplu și eficient. Pe când un mindset inorect, centrat pe SOCIETATE, îi împiedică să își împlinească visele.

Mindsetul  e un element cheie cand vrei să îți construiești brandul personal. Mentalitatea ta, ceea ce îți spui și ceea ce nu îți spui sunt esențiale pentru succes.

Mindsetul este un instrument important care ne afectează zilnic dialogul cu noi înșine și ne consolidează cele mai intime credințe, atitudini și sentimente despre noi.

Mindsetul tău înseamnă practic povestile pe care ți le spui despre tine. Aceste povești devin realitatea ta și dacă nu ai grija sa îți spui lucruri bune și corecte, riști să se transforme în credințe limitative.

Eu mă refer la poveștile negative pe care ți le spui despre tine ca fiind SCUZE.

În acest episod de podcast am făcut un top rușinos dar necesar. Top 10 scuze supreme în brand personal. Ideea e să asculți episodul și să le ocolești!

Shine On,
Manu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *