EPISODUL 5 – Online marketing și social media în 2020, cu Andrei David

Dacă ți-a plăcut vreodată o campanie sau un concept pe care le-am promovat online, sunt mari șanse ca artizanul să fie Andrei David. Sunt suuuper bucuroasă că maestrul meu în online marketing a acceptat invitația de a veni alături de mine în acest episod de podcast. So Ladies and Gents, Yoda is in the house!

Andrei este fondatorul agenției digitale, Adacity, și are multă experiență în lucrul cu antreprenorii în sfera online. De asemenea, este co-fondator al Theatrum.ro, un proiect ingenios online care aduce mai aproape de utilizatori informațiile de care au nevoie atunci când planifică ieșirea la teatru.

În episodul al cincilea din The Personal Brand Podcast am vorbit cu Andrei David despre marketing online în condițiile distanțării sociale, un subiect (atât de) fierbinte pentru antreprenori, indiferent de nivelul afacerii lor.

După jumătate de an de distanțare socială, cred că ne-am dat cu toții seama că pivotarea în online e esențială și că va mai trece ceva până vom vorbi de “afaceri offline”. Cu atât mai mult cu cât ești un antreprenor care lucrează singur, ocupat și preocupat de business 12/24, ai nevoie să asculți acest episod cu Andrei ca să afli ce rămâne valabil & eficient și ce se schimbă în online marketing în pandemie.

La final, Andrei ne-a făcut și previziuni pentru 2021 în promovarea online…te invit să afli din podcast care este elementul-cheie despre care o să tot vorbim anul viitor.

Shine On,
Manu