EPISODUL 23 – „MANU, DAR CINE SUNT EU SĂ VORBESC PE SOCIAL MEDIA?”

Aceasta este ultima parte din miniseria Crește-ți încrederea în tine în 8 zile.

Intenția mea cu această miniserie a fost să ofer soluții concrete la început de Martie, la întrebările frecvente despre încredere și curaj pe care le primesc de la profesioniști. Majoritatea vor să aibă mai multă încredere în ei să apară online, iar când o fac, să fie curajoși.

Primăvara e un prilej fantastic de start sau re-start. Dacă vrei să începi sau re-începi să vorbești cu încredere și curaj pe social media, ascultă aici întreaga miniserie (episoadele 16-23).

Astăzi aș vrea să știu…te-ai întrebat vreodată ”Cine sunt eu să vorbesc pe social media?”

Cu atâția specialiști care ridică standardul sus în industria ta și se promovează online de ani de zile, te-ai întrebat „Oare mai este loc pentru mine?”

Cu siguranță mai este loc pentru tine și punctul tău unic de vedere, dacă accepți că ești novice în crearea de conținut. În loc să vrei să creezi conținut așa cum fac lideri in industria ta de 10 ani, fii un bun documentarist. Documentează-ți bine parcursul profesional. Ce înseamnă bine?

Autentic, vulnerabil, cu scop precis – dorința să ajuți oamenii să trăiască mai bine!

Unde te afli acum, e posibil să ai mai multă pasiune pentru meseria ta decât experiență concretă. Iar asta e foarte OK. Nu e prea târziu, nici prea devreme să începi acum. Este loc pentru toată lumea. E loc pentru tine și punctul tău unic de vedere.

Cine ești tu, să vorbești pe social media? Ești un profesionist care documentează public ceea ce învață în timp ce practică o meserie. Astfel, procesul de învățare devine însuși conținutul.

Fii un documentarist pe termen scurt, ca să devii un creator de conținut pe termen lung. Nu e nimic greșit ca la început să ai mai multă pasiune decât experiență în munca ta. Cu toții începem de undeva.

Deschiderea ta, vulnerabilitatea și autenticitatea îți vor aduce clienți.

Nu perfecțiunea. Perfecțiunea ține clienții departe.

Pur și simplu fii tu. Spune povestea ta. Prezintă-ți lecțiile. Arată ce ai învățat. Oamenii te vor iubi pentru asta.