Episodul 96 – 20 de greșeli pe care le faci dacă nu ajungi la clientul ideal pe social media

Dacă postezi frecvent pe social media, dar ai impresia că nu ajungi la clienții ideali, acest episod de podcast te poate ajuta.

Este inspirat de clienții mei, care deseori îmi spun că fac tot ce ține de ei să ajungă la oamenii potriviți pe Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok, dar bat pasul pe loc.

E posibil să fii pe social media de peste un deceniu. De pe vremea când majoritatea rețelelor sociale erau locul în care ne conectam cu alți oameni cu simplul scop de a ține legătura. Dar regulile s-au schimbat. Astăzi, social media e deopotrivă un loc pentru conexiune cu prieteni și loc de încălzit vânzarea pentru branduri. Dacă îți construiești un brand personal pe rețelele sociale și nu atragi clienți, e posibil să tratezi lucrurile ca acum 10-15 ani…

Și să faci una, mai multe sau toate din cele 20 de greșeli despre care vorbesc în episod.

De la lipsa unui tone of voice bine definit, la absența portretului de client ideal, de la prea puțină valoare oferită în postări la neînțelegerea modului în care funcționează conținutul gratuit pentru brandurile personale, orice poate să dăuneze. Cât timp știi unde e cauza, poți lucra la vindecarea ei.

Ascultă episodul 96 și află ce soluții ai.