Episodul 112 – 10 principii de respectat dacă vrei să ai tot timpul fotografii bune pentru social media

Subiectul din episodul 112 îi preocupă pe toți profesioniștii care vor să își construiască un brand personal pe social media, anume ce să facă și cum să se organizeze, astfel încât să aibă fotografii bune tot timpul, fără stres.

Fotografiile te ajută să faci branding personal vizual și să stabilești de 60.000 de ori mai repede o conexiune cu audiența decât o faci prin cuvinte. Așadar joacă un rol foarte important pentru succes.

Din acest episod afli 10 principii pe care le urmez ca să fac fotografii bune, cum mă organizez ca să le am mereu la îndemână, unde le stochez, unde și cum le folosesc respectând fiecare rețea.

Cum să ai tot timpul poze faine pentru social media când îți construiești brandul personal?

Integrează fotografiile în viața ta, nu invers. Nu inventa motive să faci poze, ci pur și simplu trăiește și muncește așa cum o faci de obicei și creează-ți disciplina de a captura ceea ce trăiești pe telefon în foldere cu diferite subiecte.

Pentru mine asta înseamnă autenticitate și în același timp, să faci fotografii strategic, on-brand, care să te reprezinte 100% și să te conectezi ușor cu audiența, cu scopul de a încălzi vânzarea.