Mama antreprenor

mama antreprenor

Ideea de a avea afacerea proprie îmi stăruie în minte de mulți ani. Să îmi iau viața în propriile mâini, să creez ceva care să dăinuie peste ani. Ceva tangibil, un proiect al meu. Inspirat de mine, de ceea ce sunt și trăiesc. Un business frumos, în care să se regăsească ceea ce iubesc cel mai mult – copii, moda și un stil de viață interesant.

Am amânat lansarea din lipsa timpului. În ultimii zece ani am lucrat pentru corporații, și oricât mi-am dorit, proiectul personal s-a aflat în plan secund. A trecut în plan principal în mod paradoxal exact atunci când se presupune că o femeie devine cel mai ocupată: în urmă cu doi ani, când am devenit mamă.

Construiesc un vis, acela de a inspira și ajuta mame și familii moderne să trăiască mai frumos. Internetul a găsit un hashtag pentru asta, #mompreneur. Voi începe cu un business pentru mămici, gravide sau decise să rămână însărcinate, cu sediul în centrul Bucureștiului. De la dorințe la realități se ajunge treptat, iar eu sunt adepta pașilor mărunți și siguri. Antreprenoriatul este libertate și satisfacție, însă numai ușor nu e. În timp ce construiesc afacerea, am decis să documentez experiența de mamă-antreprenor pe blog, pentru a ajuta cu informații directe, și ca să inspir alte mame și familii.

Mamă și antreprenor. Mompreneur.

Așadar, iată începutul, manuelaciugudean.com. Sursa zilnică de inspirație pentru familii cu stil.

Mulțumesc că va faceți timp să mă citiți!

2 raspunsuri
    • Manu
      Manu says:

      Multumeeesc, Cris! Chiar asa, numai tu stii cat. Well…finally! Multumesc ca esti mereu acolo.

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *