EPISODUL 9 – Cum să ai succes (și să faci bani!) cu postările tale pe social media

Sunt deseori întrebată care e cea mai bună strategie de brand personal pe social media.

Există mai multe răspunsuri, dar cel mai simplu care îmi vine acum în minte este „Oprește-te să postezi ceea ce vrei și începe să postezi ceea ce are nevoie să audă audiența ta!”

Sună simplu…dar știu că nu e. Nu e ușor să identifici ce vor de la tine cei care te urmăresc pe Facebook, Instagram sau LinkedIn, mai ales dacă ești la început.

În episodul 9 din The Personal Brand Podcast te învăț cum să faci postări de succes (și care să îți aducă bani!) pe social media.

Sper ca odată ce asculți să începi deja să lucrezi la noile tale postări atractive. Dacă ai nevoie de inspirație în contextul pandemiei, poate te ajută acest ghid creat special pentru tine.

Iar dacă a sosit momentul să duci lucrurile la un nou nivel te invit în Personal Brand Academy, abonamentul lunar de postări captivante pe care l-am creat pentru antreprenorii ocupați. Ai nevoie de doar 10 minute zilnic să îți pregătești postările. Restul timpului îți rămâne pentru relaxare!

Spune-mi în comentarii….când o să începi să apari frecvent și cu conținut interesant în fața audienței tale pe social media?