EPISODUL 43 – 10 SOLUȚII SĂ FACI UN BUSINESS DIN CEEA CE IUBEȘTI ȘI SĂ CERI BANI CU UȘURINȚĂ

O afacere bună îți dă. Știi ce îți dă cel mai de preț? Împlinirea! Ok, înțeleg. Suntem ființe emoționale înainte de toate. Rațional însă, afacerea ta trebuie să îți dea timp și bani. O afacere deficitară îți ia. Îți ia timp și bani, adică exact motivele pentru care ai înființat-o și te secătuiește fizic. Afacerea ta este un mijloc să trăiești mai bine, nu doar un motiv să muncești ca să muncești. Aici e secretul!

Soluția e să hotărăști conștient că afacerea ta va deveni cu adevărat un mijloc pentru tine să trăiești mai bine. Simpla hotărâre te va ajuta să faci acțiunile corecte pentru tine! De aici mai departe, vei putea standardiza procese, vei stabili rutine sănătoase astfel încât să faci bani DAR să îți poți lua timp liber când dorești.

De această dată îți ofer 10 soluții care funcționează garantat pentru antreprenorii care dezvoltă afaceri mici.

Ascultă acest episod din The Personal Brand Podcast în care îți spun ce m-a ajutat pe mine și clienții mei în ultimii 4 ani. Este pentru tine dacă simți că muncești mult în afacerea ta, dar pe bani puțini, și ești copleșit de cantitatea de activități pe care le faci zilnic.

Află 10 soluții pe care le-am testat pe mine și cu clienții mei, de a trece de la mic la mare în antreprenoriat, de la haos la organizare, de la business care abia supraviețuiește la afacere profitabilă. De la pasiune la bani.

Astăzi ți le spun și ție, conștientă că există mult mai multe soluții decât acesta. Hai să spunem că e doar începutul.