EPISODUL 39 – CÂND SFÂRȘITUL UNEI PERIOADE GRELE E ÎNCEPUTUL UNEI POVEȘTI DE SUCCES

Personal branding bine făcut este mai puțin despre vânzări și mai mult despre conectarea cu propria persoană. Ne place să ne uităm la noi și să vedem lucruri frumoase…însă adevărul e că atunci când începem să ne uităm cu adevărat în interiorul nostru, întâi vom vedea lucrurile care nu ne plac.

Lucruri întâmplate mai demult sau recent, întâmplări care ne-au marcat, decizii incorecte șamd.

Cunosc mulți profesioniști care au început afacerea lor după un cutremur în viață. o lecție învățată. Este și cazul meu. „Cutremurul” meu a fost falimentul primei afaceri. Cu lecțiile învățate, acești profesioniști au o motivație uriașă, aceea de a ajuta alți oameni fie să treacă mai ușor prin cutremurele personale, fie să le ocolească.

În acest episod din The Personal Brand Podcast o am ca invitată pe Andreea Negoiță coach profesionist, care are o poveste interesanta despre călătoria în viață și în business.

Andreea a trecut printr-un puternic cutremur personal, care a necesitat introspecție și vindecare. Apoi a început să ajute alți oameni să se vindece și ei, inițial fără să fie un business, apoi tot mai asumat.

Până când a ajuns să facă din vindecarea altora propriul business.

În acest fel, cutremurul ei personal a căpătat un nou sens. Astăzi, Andreea ajută oamenii să își găsească libertatea.