EPISODUL 36 – 10 LUCRURI PE CARE LE-AM FĂCUT PENTRU CURSUL MEU ONLINE (ȘI LE POȚI IMPLEMENTA ȘI TU)

În acest episod vorbesc despre crearea și lansarea cursului meu online. Specific, îți ofer cele 10 „hacks” sau lucruri mici pe care le-am făcut pentru succes mare.

Cursul meu Intensiv de Brand Personal a ajuns la cea de-a patra ediție, timp suficient să trag niște concluzii valoroase. Și pentru că sunt întrebată cum am știut că e momentul pentru un curs, cum l-am făcut, ce a presupus, cum îl vând șamd. iar eu vreau să te ajut cu perspectiva mea, în acest episod împărtășesc cele 10 „hacks” sau acțiuni mici care mi-au adus rezultate mari.

Cred că e important să îți spun că am creat, implementat, testat, evaluat și lansat Cursul singură, pe cont propriu, cu excepția înregistrărilor video și a aspectelor ce țin de încărcarea și gestionarea cursului dpdv tehnic pe platforma mea online. În rest totul este designed by Manu. Iar dacă eu pot, vreau să știi că și tu poți.

Iată ce m-a ajutat pe mine:

  1. Primul lucru a fost iau decizia că vreau să ajut un om.
  2. Al doilea lucru a fost să decid nivelul meu de implicare în curs.
  3. Al treilea lucru întreprins a fost decizia de a intra LIVE cu studenții mei.
  4. Al patrulea lucru, am creat un curs de branding personal care nu este un curs de branding personal, ci un curs de transformare.
  5. Al cincilea lucru esențial pe care l-am făcut a fost să aleg un titlu simplu, dar sugestiv, care imprimă un anumit ritm parteneriatului meu de gândire cu studenții.
  6. Al șaselea lucru, am creat un grup de Facebook dedicat cursului.
  7. Al șaptelea lucru, înregistrez live-urile și să le urc mai apoi pe grupul de Facebook.
  8. Al optulea lucru, poziționarea cursului ca investiție.
  9. Al nouălea lucru: serialul meu Netflix!
  10. Al zecelea și cel mai important lucru a fost să decid că mă voi distra la curs.

Totul a început cu punctul 1: să vreau să ajut un om. Am început cu motivația, ca apoi să găsesc tacticile prin care să îmi îndeplinesc misiunea. Eu știu că atunci când motivația mea e clară, găsesc cum și ce să fac să o îndeplinesc.

Deci începe cu o motivație puternică și tu!

Dacă ți-a plăcut acest episod și te-a inspirat în vreun fel, mi-ar plăcea să știu ce ți s-a părut cel ai valoros. Fă un screenshot în timp ce asculți, postează-l pe Instagram Stories și dă-mi tag @manuelaciugudean.

Iar dacă te-ai hotărât să participi la Cursul Intensiv de Brand Personal, acum e momentul să te înscrii la www.manuelaciugudean.ro/cibp. Mai sunt doar câteva locuri disponibile până pe 25 Octombrie a.c.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *