EPISODUL 32 – BRAND PERSONAL, SOLOPRENORIAT ȘI WORK FROM HOME CU 3 COPII

În acest episod avem parte de o poveste inspirațională despre cum să te descurci ca soloprenor, în timp ce îți dezvolți brandul personal și lucrezi de acasă cu trei copii, mai exact provocarea de a fi mama și femeie în business. O am ca invitată pe Andreea Grădișteanu, hipnoterapeut. Andreea ne dezvăluie povestea ei, drumul pe care l-a parcurs pentru a ajunge soloprenor și obstacolele pe care le-a avut de înfruntat. De asemenea vorbește despre cum oricine poate depășii blocajele care apar pe parcurs, prin a-ți asculta chemarea, intuiția și simțurile.

Pentru că Andreea nu-și găsea liniștea interioară ca și jurist cu master în Drept, primul contact cu sinele a fost prin astrologie. Astfel a început călătoria către dezvoltare personală și școala de coaching, dar în special către hipnoză și în timp, cu răbdare a ajuns hipnoterapeut. Dintr-o nevoie personală a descoperit o lume întreagă de posibilități.

Schimbarea este grea mai ales când te afli într-un job confortabil și te complaci, însă povestea Andreei este despre asta, cum ascultându-ți intuiția, simțurile, ce ne spune corpul, iți găsești chemarea și descoperi că este momentul pentru schimbare. Poți găsi un mijloc de a îmbina partea fizică, pragmatică cu cea spirituală în concordanță cu realitatea fiecăruia.

Daca și tu ai nevoie de ajutor, până pe 20 Septembrie plătești 5 ședințe cu mine și primești 6 în programul Master Your Story Intensive. Doar până pe 20 Septembrie ai 20% reducere la acest produs. Este cadoul meu Back to Business pentru tine.

Ascultă episodul 32 pentru a afla secretele Andreei și a le aplica în viața ta.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *