EPISODUL 31 – CUM SĂ REVII UȘOR LA MUNCĂ DUPĂ VACANȚA DE VARĂ CÂND LUCREZI PE CONT PROPRIU – PARTEA 4

Acest episod reprezintă partea a patra a miniseriei ASK MANU despre cum să revii la muncă după vacanța de vară când lucrezi pe cont propriu. În episodul 31 te invit să te concentrezi pe clientul ideal și ce simte el toamna aceasta.

Pentru a avea o promovare eficientă, trebuie să ții cont de problemele, nevoile și dorințele clientului ideal. Să identifici “ce îl doare” în mod special toamna aceasta, ce năzuințe are aici și acum, ce își dorește cu ardoare în anotimpul acesta și cum EXACT ești TU, cu produsul tău, soluția pentru el.

În lunile Septembrie și Octombrie în general este bine să te focusezi pe pe părinții cu copii, pentru campanii  de tipul Back to School, pe angajații din corporații/firme pentru Back to Office și pe antreprenori pentru Back to Business.

În episodul 31 răspund la aceste 5 întrebări:

  1. Care sunt subiectele de branding personal pe care să le abordăm toamna aceasta, pentru a atrage clienții ideali?
  2. Ce cărți să citim toamna aceasta, pentru a reveni ușor la munca noastră?
  3. Cum ne putem motiva să lucrăm până la următoarea vacanță?
  4. Ce fel de fotografii să fac toamna aceasta?
  5. Cât să scriu despre ce am făcut în vacanță pe blog și pe social media în general?

Ascultă acest episod și află răspunsurile.

Dacă ai nevoie de ajutor să clarifici ce anume vrei să faci toamna aceasta, până pe 20 Septembrie plătești 5 ședințe cu mine și primești 6 în programul Master Your Story Intensive. Doar până pe 20 Septembrie ai 20% reducere. Este cadoul meu Back to Business pentru tine. Nu îmi pot imagina un început de toamnă mai bun decât lucrând cu tine însăți, la propria claritate!