EPISODUL 29 – CUM SĂ REVII UȘOR LA MUNCĂ DUPĂ VACANȚA DE VARĂ CÂND LUCREZI PE CONT PROPRIU – PARTEA 2

Acest episod reprezintă partea a doua a miniseriei ASK MANU despre cum să revii la muncă după vacanța de vară atunci când lucrezi pe cont propriu.

Toamna este o perioadă de introspecție când trebuie să faci o auto scanare înainte de a trece la acțiune. Să te întrebi: “ce pot să fac”, “ce simt legat de săptămână asta” să afli cu ce mindset te întorci din vacanța de vară. Dacă este unul pozitiv, perfect! Aliniază-te și ușor, ușor treci la acțiune. Dacă este unul negativ, întreabă-te de ce este așa și schimbă-ți viziunea pentru a putea trece la muncă. Știu, este ușor de zis și greu de făcut, dar doar lucrând cu tine îl vei putea schimba!

Trebuie de asemenea să vedem cum ne concentrăm pe acțiune ținând cont că gândurile noastre conduc. Acestea trebuie calibrate, totul trebuie luat pe rând, nimic nu trebuie forțat.

Odată ce începem să lucrăm să comunicam din nou cu clienții trebuie să ținem cont de contextul întoarcerii din vacanță, trezirea la realitate, deciziile ce urmează a fi luate, dar și de contextul pandemic, căci, vrem, nu vrem, este realitatea în care trăim.

În acest episod răspund la 5 întrebări:

  1. Ce să fac, să nu obosesc din prima zi în care m-am întors la muncă?
  2. Ce trucuri pot aplica să reintru repede în pâine?
  3. La ce să fiu atentă toamna aceasta în promovarea mea?
  4. Este nevoie să fac ceva anume în promovare acum că a venit toamna? Trebuie făcut ceva special? Cum se diferențiază vara de toamnă în promovare?
  5. În cazul în care cineva abia acum începe cu adevărat să se promoveze, chiar acum în toamna lui 2021, care sunt primele lucruri pe care e bine să le facă?

Ascultă acest episod și află răspunsurile.