EPISODUL 28 – CUM SĂ REVII UȘOR LA MUNCĂ DUPĂ VACANȚA DE VARĂ CÂND LUCREZI PE CONT PROPRIU – PARTEA 1

Acest episod este prima parte a unei miniserii despre cum să revii la muncă după vacanța de vară atunci când lucrezi pe cont propriu și în același timp primul episod al seriei ASK MANU. Mă bucur să onorăm începutul unei noi etape în The Personal Brand Academy toamna aceasta, prin lansarea seriei Ask Manu. Îmi propun să apar periodic în fața voastră astfel, în format audio, și să răspund la întrebările care îmi sunt adresate în mare parte pe social media sau email.

Septembrie este luna în care vara se termină și începem cu toții o nouă etapă din an. Urmează o perioadă bogată în vânzări, denumită generic BACK TO BUSINESS. Pe scurt, ne referim la lunile Septembrie și Octombrie. În aceste două luni multe branduri de orice fel, de companie sau personale, derulează campanii prin care salută venirea toamnei și practic, începerea unei noi etape în viața consumatorilor.

Tot toamna marcăm un alt moment esențial în business, Black Friday, cunoscut și ca festivalul vânzărilor. Black Friday vine în Noiembrie.

Reîntoarcerea din vacanță e bine să fie lentă, în ritmul tău. Degeaba forțezi lucrurile, vei observa că atunci când te îndârjești să îți iasă toate imediat după vacanță, ai impresia că nu faci nimic bine și pierzi direcția în business.

În acest episod răspund la 5 întrebări:

  1. Cum te aduni să te reapuci de muncă după o vară în care te-ai deconectat de business?
  2. Cum reintri efectiv în ritm? Ce poți face concret să te organizezi bine după vacanță?
  3. Cum te asiguri că te ții de treabă?
  4. În business, reiei activitatea de unde ai lăsat-o înainte de vacanță? O reiei de unde e acum? Te apuci deja să planifici luna viitoare?
  5. Anunți audiența ta de pe social media că te-ai întors? Îți explici în vreun fel absența?

Ascultă acest episod și află răspunsurile.

Shine On,
Manu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *