EPISODUL 12 – DE CE LINKEDIN POATE FI CEL MAI BINE ȚINUT SECRET AL TĂU ÎN BRANDING PERSONAL

Când vine vorba de LinkedIn, sunt prima care spune “Am o relație love-hate” cu această rețea. Cunosc LinkedIn de mulți ani, de când lucram în corporație. Pe vremea aceea utilizam rețeaua frecvent, mai ales ca să mă informez despre joburi, să văd ce mai e nou la alte companii, ce face competiția, ce fac colegii de industrie etc. Cumva asociam LinkedIn cu o rețea de depunere de CV-uri și găsire de joburi.

Ca antreprenor, m-am îndepărtat de această rețea și m-am apropiat de Facebook și Instagram, unde e adevărat că stau mulți dintre clienții mei, ai tăi, ai noștri. Însă am fost conștientă că dacă vreau să am succes ca profesionist, e cazul să fac branding personal mai ales pe LinkedIn. Dacă ești un profesionist care vrea să lucreze cu alți profesioniști, ai nevoie să fii pe LinkedIn acum!

Rețeaua a evoluat mult în ultimii 10 ani și continuă să surprindă cu feature-uri noi, lansate chiar anul acesta, precum Stories sau Live-uri. Nu mai este doar un loc despre CV-uri și joburi, ci o platformă de educare, învățare, skills training, comunicare și conectare dincolo de bariera profesională. Pentru mine la nivel de conținut este cea mai ofertantă rețea dintre toate, fiindcă are și platforma de blogging inclusă. În caz că vrei brand personal dar încă nu ai un blog unde să îți creezi autoritate prin conținut, tot ce ai nevoie e un profil pe LinkedIn și s-a rezolvat!

Estimez că motivați de situația actuală (sau afectați de ea!) anul viitor tot mai mulți profesioniști vor vedea beneficiul de a-și crește brandul personal. Vrei și tu? Să știi că LinkedIn poate fi cel mai bine ținut secret al tău în branding personal. Dacă toată lumea se pricepe în general la Facebook și Instagram tu ai șansa să înveți LinkedIn chiar acum.

De aceea în episodul #12 din The Personal Brand Podcast l-am invitat pe Cristian Florea, consultant și trainer pe teme legate de LinkedIn, să ne spună cum folosește el rețeaua ca să își crească brandul personal și afacerea.

Cristian știe LinkedIn foarte bine pentru că mai întâi aplică pe brandul lui ceea ce apare nou, apoi spune și celorlalți. Ascultă conversația mea cu el și începe să comunici pe LinkedIn chiar de azi!

Iar dacă ai nevoie de ajutor să faci postări captivante pe LinkedIn, găsești 31 de idei geniale în acest eBook pe care ți-l ofer gratuit.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *