EPISODUL 11 – CUM SĂ FII MOTIVAT ÎN AFACERI CÂND NU AI NICIUN CHEF

Săptămâna numărul-am-pierdut-șirul din pandemie te-a găsit demotivat?

Să știi că nu doar ție ți se întâmplă. În ultimele zile am primit mai multe semnale de la clienți, membri ai familiei, oameni dragi mie că sunt demotivați, obosiți, tracasați.

Unii abia așteaptă să se termine anul, să se ducă odată tot ghinionul din 2020, dar le creează disconfort toate știrile despre ce poate urma. Alții se uită la cât de greu le-a fost în pandemie și se sperie câte lucruri au rămas nerezolvate. Adevărul e că această perioadă din an a fost dintotdeauna așa, nu crezi?

Sfârșitul de Noiembrie până începe cu adevărat să se simtă sezonul Sărbătorilor dintotdeauna mi s-a părut la fel: nostalgic, nici frig, nici cald, nici prea energic, nici înghețat, obositor dar incomparabil mai puțin față de perioada cumpărăturilor care vine. Până la Moș Nicolae parcă e mult și prea puțin în același timp…

Ai nevoie de un boost de energie și motivație să beneficiezi de sezonul Sărbătorilor în brandul personal și business-ul tău?

În acest episod din podcast îți prezint top 10 lucruri care mă ajută să mă auto-motivez și cum fac exact să le îndeplinesc.

Și eu, ca și tine, obișnuiam să am momente de demotivare. Ca antreprenor mi-am dat seama că dacă eu nu sunt motivată, dacă nu simt că iubesc ceea ce fac și nu am un plan concret cum să merg mai departe, nimeni nu o va face în locul meu.

Sper să faci și tu la fel. Să îți scuturi capul, să deschizi bine ochii, să îți arcuiești spatele și să acționezi! Acest sfârșit de an poate și va fi al tău!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *