EPISODUL 1 – BUN VENIT LA THE PERSONAL BRAND PODCAST!

Hey, Hey,

Îți vine să crezi că se întâmplă?

Nici mie. Dar o să o fac oricum! E gata podcastul meu, The Personal Brand Podcast (PBP) cu Manuela Ciugudean.

Îmi mai torn o cafea și mă pregătesc să țip cât mă țin plămânii PODCASTUL MEU E LIVE! Nu știu exact ce o să iasă, dar Doamne cât o să mă bucur de parcurs! Îți mulțumesc de acum că ești cu mine!

Îmi propun ca PBP să fie un show prietenos și simpatic, creat de mine pentru și despre tine. Fiecare episod îmi doresc să îți ofere cât mai multe resurse legate de brand, social media, trenduri, blogging, construirea unui business online, mindset, bani, carieră și viață în general…

Vreau ca după ce asculți noi episoade din podcast în fiecare miercuri să îți spui „ok, am înțeles!” și să îți poți construi singur brandul personal, indiferent că ești mașină, faci curățenie, gătești sau alergi (dacă ești din București, anunță-mă când mai ieși la alergat, mi-ar plăcea să mă alătur!)

Iar dacă ai nevoie de ajutor cu brandul tău de profesionist, să știi că deja am soluția pentru tine: Personal Brand Academy, membership-ul meu lunar de brand personal care te ajută să îți marketezi afacerea, să îți crești vânzările și să te conectezi cu o comunitate care te va reponsabiliza.

Dacă vrei să faci câteva exerciții de personal branding, să afli ce potențial de marcă umană ai, descarcă gratuit cea mai valoroasă resursă  pe care am creat-o, eBook-ul meu, Ghid de Brand Personal.

Gazda ta….adică eu…sunt Manu. Sunt o ex corporate girl transformată în antreprenor. Am pornit primul meu business după un deceniu în corporație, cu un copil de un an acasă și zero cunoștințe de antreprenoriat. Nu mi-a plăcut ceea ce făceam, nu m-am priceput să îl gestionez și nu a durat mult până să mi dau seama că nu făceam ceea ce iubeam.

Iubesc să fiu printre oameni, să îi fac să râdă și să aprecieze viața. Iar asta îmi reușește dacă ei apreciază CINE SUNT EI ÎNȘIȘI cu adevărat. Când știi cine ești, îți iubești viața.

Astăzi, misiunea mea e să fac oamenii fericiți, prin coaching, mentorat și consultanță de imagine și comunicare. Fac asta din București, momentan online.

Cred că oricine poate avea un brand personal dacă are o meserie pe care o iubește și o strategie. Meseria deja o ai și știu că ești foarte bun și pasionat de ceea ce faci! Strategia te invit să o iei de aici, din The Personal Brand Podcast, un podcast raw & uncut, în care o să râdem mult!

Spun rândem pentru că vreau să am permanent invitați în show. Oameni care te inspiră și ne inspiră, profesioniști care fac, aplică, încearcă, progresează în personal branding și nu numai. Să aflăm adevărurile despre cum și ce fac chiar de la ei.

Cum acest prim episod e ca mutatul într-u spațiu nou…am un CADOU pentru tine de casă nouă! Ascultă acest episod, spune-mi cum ți s-a părut prin Direct Message pe Instagram. Poți câștiga o ședință de coaching de 50 de minute cu mine. O să anunț câștigătorul pe 23 septembrie.

Dacă ți-a plăcut acest episod, te rog apasă Subscribe pe Apple Podcasts sau de oriunde asculți azi. Nu vreau să pierzi niciun episod, iar ca Subscriber o să afli imediat când urc un nou episod.

Shine On,
Manu