NICIODATĂ NU A FOST MAI UȘOR SĂ ÎȚI CREȘTI BRANDUL PERSONAL ÎN DOAR 10 MINUTE PE ZI

AI O AFACERE? NICIODATĂ NU A FOST MAI UȘOR SĂ FACI POSTĂRI PE SOCIAL MEDIA ÎN DOAR 10 MINUTE PE ZI

Personal Brand Academy este unicul abonament de brand personal din România.

Personal Brand Academy este visul meu din ultimii doi ani, devenit realitate.

Primești lunar 30 de postări de social media care se potrivesc oricărei industrii și 60 de sugestii foto pentru a ilustra postările, un plan de marketing cu strategii, tactici și obiective precise, group coaching LIVE, acces automat în comunitatea online și BONUSURI.

PBA COMBINĂ PENTU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA
BENEFICII UNICE

CREATIVITATE ORICÂND, ORIUNDE

Zilnic vei avea ce posta direct de pe telefon. Zi de zi vei putea dialoga cu audiența ta, în mod autentic.

UN PLAN BINE PUS LA PUNCT

Lună de lună vei ști ce vrei să obții, ce să faci și cum măsori rezultatele.

SUSȚINEREA COMUNITĂȚII

Oră de oră vei avea acces la comunitatea exclusiv dedicată membrilor Personal Brand Academy.

GROUP COACHING

Săptămânal te vei întâlni în sesiuni live de grup cu mine și îți vom urmări progresul.

PLĂTEȘTI PUȚIN, PRIMEȘTI MULT

Lunar vei primi bonusuri, acces la mini-cursuri, webinarii și masterclass-uri, freebies și alte bunătăți la tine în inbox.

Fiecare om este diferit, iar Personal Brand Academy onorează unicitatea ta! Vreau să ai un cadru simplu de utilizat al postărilor, care să îți reflecte frumoasa personalitate și să te ajute să exprimi în limbaj uman toate lucrurile tehnice pe care le cunoști.

Eu nu sunt un tehnician în domeniul tău, sunt un bun comunicator și îți propun postări bune din punct de vedere al comunicării. Detaliile tehnice ale meseriei tale (de medic, nutriționist, specialist SPA, estetician, logoped, inginer, coach, profesor, psiholog, network marketer) sunt știute DOAR DE TINE. Personal Brand Academy te ajută ca în numai 10 minute pe zi să preiei copy/paste texte de postări interesante, simpatice, profunde, prezente în abonament și să le personalizezi simplu & rapid, cu detalii personale despre tine sau detalii tehnice din munca ta.

Vor reieși postări captivante, pe care publicul tău-țintă le va iubi!

Fiecare postare poate și e necesar să fie personalizată de tine ca să retransmită CEEA CE TE AJUTĂ SĂ VINZI CEL MAI UȘOR:

 • Personalitatea ta;
 • Tonul vocii (modul în care te exprimi în general);
 • Competențele tale unice.

Postările din abonament sunt menite să creeze un dialog eficient și simpatic cu audiența ta, fără să pară că vinzi ceva.

Va fi nevoie să intervin pe texte, ca să am succes?

DA! Îți va lua maxim 10 minute pe zi.

Odată ce achiziționezi abonamentul, sunt 3 modalități în care poți folosi fiecare postare astfel încât să nu existe riscul ca doi profesioniști care vând același lucru și sunt membri PBA să facă aceeași postare:

1

Vei putea modifica între 5-10% din text, adică o să intervii pe postare foarte puțin, doar cât să lași o amprentă personală și textul să aibă sens pentru publicul tău țintă, în funcție de ceea ce oferi ca profesionist.

2

Vei putea modifica 50% din text, adică să adaugi fraze și paragrafe proprii, noțiuni tehnice, întrebări suplimentare pentru audiența ta, linkuri, cuvinte-cheie etc. În acest fel, postarea deja va deveni foarte diferită față de ceea ce e oferit în abonament, iar vocea ta unică se va diferenția și mai bine.

3

Vei putea modifica întregul text, adică vei putea să scrii singur 100% textul postării, folosind abonamentul PBA doar ca un ghid sau cadru de referință. În acest fel, postarea ta va fi unică și foarte personală.

EXEMPLE DE POSTĂRI

PREȚURI

ABONAMENTUL tău lunar PBA costă doar 150 RON. Vei fi facturat automat pe data de 1 a fiecărei luni. Nu este nevoie să faci nimic totul se întâmplă automat.

Dacă achiți abonamentul într-o singură plată pe tot anul, plătești 1500 RON în loc de 1.800 RON.

Ai 300 RON reducere. Adică două luni gratis!

*Poți renunța oricând dorești la abonament fără niciun fel de penalizare.

CÂND DEVII MEMBRU PERSONAL BRAND ACADEMY PRIMEȘTI

 • 30 DE TEXTE DE POSTĂRI CAPTIVANTE DE BRAND PERSONAL

  1

 • 60 DE SUGESTII DE FOTOGRAFII DE BRAND PERSONAL

  2

  60 DE SUGESTII DE FOTOGRAFII DE BRAND PERSONAL

 • UN PLAN LUNAR DE MARKETING

  3

 • GROUP COACHING CU MINE

  4

  GROUP COACHING CU MINE

 • ACCES LA COMUNITATEA MEA EXCLUSIVĂ ONLINE

  5

 • BONUSURI

  6

  BONUSURI

TESTIMONIALE

VREAU CA BRANDUL MEU SĂ SE PROPULSEZE CA O RACHETĂ!

NOTĂ PRIVIND REZULTATELE FINANCIARE

Aceasta nu este o soluție-minune la situația ta financiară sau a afacerii pe care o gestionezi. Eu cred în rezultate obținute prin muncă. Personal Brand Academy este un produs creat să te ajute să muncești mai eficient. Câți bani produci prin munca ta, te privește strict și direct. Personal Brand Academy e destinat să te ajute să împărtășești mesajul tău cu un public mai larg și să îți lași amprenta unică în lume în timp ce îți dezvolți afacerea. Nu pot și nu ofer nicio garanție cu privire la capacitatea ta de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile mele. Te invit să vezi Personal Brand Academy ca un mijloc ce deservește scopului tău. Scopul, așa cum știm cu toții, se atinge prin muncă, acțiune, dedicare. E valabil în tot ceea ce faci, nu doar în brand personal sau în afacere. Nimic de pe această pagină sau oricare dintre paginile aestui website nu este o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau câștigurilor viitoare și nu ofer niciun sfat legal, fiscal sau de altă natură din punct de vedere profesional. Toate cifrele la care se face referire aici sau pe oricare dintre paginile acestui website sunt pur și simplu estimări sau proiecții și nu ar trebui considerate exacte, reale sau ca o promisiune a câștigurilor potențiale, toate numerele sunt doar ilustrative. Rezultatele de pe această pagină și de pe oricare dintre paginile acestui website nu sunt tipice sau promise. De fapt, vor exista profesioniști care achiziționează acest program și altele și nu implementează niciodată strategiile predate; prin urmare, vor obține rezultate infime sau deloc. Termenii și Condițiile acestei pagini, precum și Politica de Confidențialitate pot fi consultate oricând la link-urile de mai jos.