Episodul 94 – Primul lucru pe care să îl faci în branding personal în 2023

La mulți ani și bine te-am regăsit! Începe un nou sezon The Personal Brand Podcast, sezonul 2023. Îți mulțumesc că ești aici!

Primul episod din noua serie se referă la importanța de a-ți (re)stabili nișa de piață ca brand personal înainte de a trece la orice altă acțiune.

De ce? Fiindcă nișa de piață ține de claritatea ta interioară. Consider că niciodată nu poți face „prea multe” exerciții de nișă. Cu cât faci mai multe, cu atât ai profit mai mare, crede-mă. În schimb dacă faci prea puține sau deloc, nu ai cum să crești ca business.

„The Money Is In The Niche” e purul adevăr. Banii tăi sunt în nișă. Asigură-te că ești pe nișa potrivită în 2023.

În episodul 94 îți ofer 7 trucuri pentru a vedea dacă în cele 12 luni care urmează vorbești cu cine trebuie, muncești pentru cine trebuie și colaborezi cu cine vrei. Ca să obții profit așa cum vrei și să fii în stare de flux.

Ascultă episodul dacă te afli cumva într-una din aceste situații:

  1. Ai pivotat în 2022, adică ai schimbat ceva în business. Fie ai ieșit din offline ca să oferi produse online sau invers. Sau poate ai pivotat de la un business la altul, ori de la un model de business cu produse ieftine (low ticket) la produse mai scumpe (high ticket).
  2. Ai crescut în 2022, prin cursuri și practică sau o combinație din amândouă. Ori poate ai avut parte de experiențe personale care te-au îmbogățit într-o formă sau alta și te-au transformat. Varianta ta transformată este gata cel mai probabil să deservească o nișă diferită ca până acum.
  3. Ți-ai schimbat audiența, inconștient sau strategic. Poate ai început să postezi diferit pe Instagram sau Facebook făcând alte promisiuni de brand. Când postezi altceva ești la alt nivel de conștiință asupra ceea ce poți oferi ca brand personal. Acest nou nivel de conștiință al tău trebuie să întâlnească nivelul corect de conștiință al audienței. Sunt mari șanse să te fi mutat pe altă nișă. Care este?
  4. În 2022 ai lăsat lucrurile mai ușor și în 2023 vrei să cunoști succesul maxim. Garantat ai nevoie să re-evaluezi nișa de piață în această situație!

Pentru și mai multă claritate asupra nișei de piață poți asculta episodul 53 sau descarcă eBookul meu gratuit.

Shine On în 2023