Episodul 157 – Cum abordezi o perioadă în care lucrurile parcă nu se leagă deloc pentru brandul tău

În episodul 157 vorbesc despre situația în care deși tragi tare, traversezi o perioadă în care nimic parcă nu se leagă în personal brandingul tău. Iar când lucrurile nu se leagă, obosești, ești demotivat și fără chef să mai faci ceva. Te înțeleg. Prin asta am trecut și eu și trec mulți oameni cu care eu lucrez.

 

Fiecare vrea de la mine să îi spun cum să iasă din această situație. Nu am răspunsuri general valabile, asta e ceva ce profesioniștii înșiși trebuie să afle. Dar pot spune că am observat patternuri care duc la problema aceasta în care nimic parcă nu se leagă în brand și business:

  1. Nu există un plan.
  2. Există un plan, dar dacă un aspect nu merge, se anulează tot.
  3. Există un plan, dar la primul hop, se schimbă planul.

În episodul 157 îți ofer și opinia mea referitoare la ce soluții există. Căci fiecare problemă, privită cu detașare, are cel puțin o soluție.

În coaching caut soluția împreună cu clientul nu spunându-i directiv ce să facă, ci printr-un proces de întrebări active. Îți dau și ție mai departe 10 astfel de întrebări deschise, creative, excelente să producă multe conștientizări în creier.

Odată ce conștientizezi ce faci, știi ce să faci să ieși din asta.

Și pentru că toți ne dorim exemple care funcționează și shortcut-uri la probleme, la final de episod îți spun și ce funcționează pentru mine astfel încât nu ajung să traversez perioade în care parcă nimic nu se leagă în munca mea.

Cuvintele de ordine sunt: existența unui plan clar, secvențialitatea, evitarea complicării inutile și definirea standardelor.

Află mai multe din acest episod.

Ai vrea să dezvolt un subiect anume în podcast? Scrie-mi ce anume te-ar interesa pe adresa hello@manuelaciugudean.ro.