Episodul 166 – 5 formule de exprimare pe care le folosesc permanent în conținut și mă ajută să vând

Cât de des te gândești că atunci când vinzi prin conținut, cuvintele pe care le utilizezi sunt totul?…

Când am devenit conștientă de acest lucru pentru prima dată, am avut un șoc.  A fost ciudat să descopăr dintr-o dată că:

  • Tot ce spun
  • Cum spun
  • În ritmul în care o fac
  • Cu intonația mea
  • Cu modul tău meu a fraza
  • Cu vocabularul folosit
  • Cu sintaxa frazei așa cum o construiesc
  • Cu onomatopee și spații și respirații așa cum o fac eu….

…împreună sunt precum niște magneți uriași cu care atragi oamenii potriviți să cumpere de la mine!!

Întâi a fost copleșitor, fiindcă m-am gândit „vai, trebuie să fiu extra-atentă ce spun de aici încolo!” Dar știam prea bine că nu putem fi extra-atenți în permanență la ce spunem. Cel mai ușor ne este să ne ancorăm în moment, să trăim clipa și să spunem ceea ce ne este la îndemână și natural.

Așa că am început să vorbesc natural, deschis, conștientă că vorbele mele chiar contează.

Totul s-a schimbat ca prin magie.

Cuvintele tale de brand personal sunt încărcate cu magie pură. Ele au puterea de a aduce sute, chiar mii de alți oameni lângă tine periodic. Nu există unealtă mai puternică atunci când vinzi prin conținut, decât cuvintele tale. De aceea trebuie să le alegi în aliniament cu tine, ce vrei să vinzi și ce vrea clientul ideal.

Când cuvintele sunt prea pompoase, clientul ideal nici nu le vede. Când sunt prea simple și el vrea sofisticare, tot așa….nu le vede.

Ce limbaj să adopți astfel încât să vinzi prin ceea ce scrii sau spui?

În acest episod The Personal Brand Podcast îți dezvălui 5 formule de exprimare pe care le consider adevărate „mine de aur” lingvistice. Mă ajută să ating inimile și creierele audienței mele și simultan să îi aduc pe oameni mai aproape de vânzare, fără să vând.

Folosesc aceste 5 formule de exprimare în postări, pe blog, în podcast și mai ales în newsletterul de brand personal pe care îl trimit în fiecare săptămână.

Vrei să înveți să îți folosești iscusit cuvintele, astfel încât să aduni în jurul tău o audiență de oameni calzi? Din 26 Iunie a.c. te poți înscrie la cursul meu video, Grow Your Audience.

Intră în curs și învață să ajungi la oamenii potriviți prin conținut, astfel încât să nu mai pierzi timp, bani și energie cu postări neatractive.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *