Episodul 167 – 11 sfaturi rapide să crești mult vara aceasta

În episodul 167 The Personal Brand Podcast vorbesc despre paradoxul pe care cele 3 luni de vară le reprezintă pentru brandurile personale…să vrei mai mult timp liber, dar odată ce îl ai, să te sperie gândul că stai degeaba!

Mai multe persoane m-au întrebat „Ce să facă vara și cum să abordeze lucrurile, pentru că activitatea este redusă și clienții, puțini”??

Te preocupă și pe tine acest aspect?

Iată opinia mea:

Dacă în restul anului poți fi într-un mod de livrare permanentă, vara este bine să încetinești motoarele livrării și să te concentrezi pe construcție creativă și strategică.

Vara este un context excelent să te afli într-o stare de receptivitate de idei pentru afacerea și brandul tău. Mintea e mai relaxată, ai mai mult timp liber și ziua este mai lungă, ceea ce îți permite să faci mai multe ca de obicei.

Fii deschis să faci lucruri creative până în Septembrie. Mă refer mai ales la creativitate scrisă: creează conținut prin care încălzești audiența până în Septembrie. Când ne vom întoarce cu toții din vacanță, tu deja vei avea un avantaj de a vinde, datorită conexiunii care se va stabili între tine și audiență, în baza conținutului.

Poți de asemenea să utilizezi vara ca un context să creezi produse noi sau să le îmbunătățești pe cele existente.

Orice faci, ai grijă să fie aliniat cu viziunea pe care o ai în brand și business în 2024. Acum că am trecut de prima jumătate a anului, ar trebui să ai mai multă vizibilitate cum anume dorești să arate lucrurile pentru tine în perioada Septembrie – Decembrie.

Descoperă 11 acțiuni să crești mult vara aceasta din episodul 167.

Am lansat unicul curs despre cum utilizezi conținutul ca să îți construiești o audiență caldă de brand personal din România, Grow Your Audience. Înscrie-te dacă vrei să înveți să îți construiești audiența proprie simplu, rapid și ușor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *