Episodul 147 – 14 obiceiuri mici pe care le adopt în 2024 și o poți face și tu

Finalul lunii Ianuarie e momentul în care majoritatea oamenilor se uită la rezoluțiile de an nou și realizează că le-au abandonat. Din experiența mea, „abandonul” e cauzat de faptul că fie sunt prea multe, fie prea mari, fie stabilite pe durate de timp nerealiste, fie o combinație din toate.

În episodul 147 îți propun o abordare mai mică, minimalistă, pentru impact mare în 2024: 14 micro-obiceiuri pe care le implementez și cred că te pot ajuta și pe tine în brand și business…și la fel de bine în viață în general.

Ascultă episodul ca să descoperi ce mini-acțiuni poți face anul acesta pentru maxi-succes. Astfel încât pe 31 Decembrie 2024 (ce mult pare până atunci, nu? Cu toate acestea a trecut deja o lună din an…) să tragi concluzia că ai avut un an bun, împlinitor, în care nu doar ai muncit, ci ai trăit frumos!

Iar în caz că vrei să recuperezi Rezoluțiile pe 2024 într-o manieră structurată, focusată, clară, te aștept pe 13 Februarie 2024 la workshopul Super Achiever.

Vino să înveți cum să obții mai mult făcând mai puțin anul acesta, astfel încât să ai timp să obții ceea ce e cel mai important pentru tine: să trăiești frumos!