Episodul 130 – Postezi constant și totuși nu ai vânzări?

În acest episod vorbesc despre principalele 4 cauze din care, deși faci postări în mod constant pe social media, încă nu ai vânzări. Este un episod inspirat din munca mea de zi cu zi, în care profesioniștii se concentrează să apară frecvent pe social media, dar nu cu postări care să atragă clienți plătitori, ci mai degrabă followers și fani.

Ce poți face să îți crești baza de followeri cu oamenii potriviți?

  1. Scrie cu clienți în minte, nu followers. Scrie ca să ai vânzări, nu ca să primești like sau share. Scrie ca să te conectezi cu oamenii, să simtă că te cunosc. Scrie ca să le rezolvi o problemă reală.
  2. Fii atent ce Call to Action folosești. Dacă vrei vânzări, de două ori pe săptămână cel puțin folosește Call to Actions concrete, precise, care să îi transmită cititorului să cumpere produsul tău.
  3. Dacă obișnuiești să vorbești despre produs, este produsul ceva ce societatea vrea? Oamenii plătesc pentru asta? E ceva vandabil, căutat, dorit?
  4. Nu te baza doar pe postări ca să ai vânzări. Fă un pas înainte și investește în newsletter sau oricare altă formă de conținut lung (podcast, blog, vlog, freebies etc.)