Episodul 75 – de la „NU MĂ ASCULTĂ NIMENI” la „AM MII DE OAMENI ALĂTURI DE MINE”: 8 modalități prin care crești o comunitate de brand personal

Știu că îți dorești să ai alături de tine cât mai mulți oameni, mai ales pe social media. În acest episod vorbesc despre cum poți construi o comunitate în jurul a cine ești profesional. Mai precis, cum ia naștere și crește comunitatea ta de brand personal.

Ce funcționează cu adevărat sunt dialogul, autenticitatea, generozitatea și grija. Și mai există un ingredient-cheie pe care îl afli după ce asculți episodul. PS: este legat de transmiterea informației.

Comunitatea de Brand Personal

Comunitatea joacă un rol esențial în creșterea unui brand personal, îndeosebi în perioade dificile precum pandemie, criză, recesiune etc. Acestea sunt momente cu emoții negative puternice, în care este bine să fii aproape de oamenii care te apreciază profesional și mai ales au nevoie de tine și ce știi să faci.

Iată care sunt cele 8 modalități să pornești și să crești o comunitate de Brand Personal:

  1. Stabilește pe cine vrei alături – definește portretul clientului ideal.
  2. Promovează dialogul (opus monologului).
  3. Fii autentic și vulnerabil.
  4. Stabilește forma de organizare a comunității – cea mai populară este grupul de Facebook. Dar poate fi și pe WhatsApp, newsletter, Instagram, blog etc.
  5. Postează conținut valoros constant.
  6. Fii prezent ca să servești, nu ca să vinzi.
  7. Fii generos.
  8. Inspiră.

Ascultă episodul 75 din The Personal Brand Podcast, află detalii despre fiecare în parte dar și despre modalitatea bonus și creează-ți o comunitate azi.