EPISODUL 70 – De ce e foarte important să știi în ce stadiu se află afacerea ta

Afacerea ta crește în etape. E important să știi în ce etapă te afli din două puncte de vedere:

Primul – doar așa poți stabili cum să treci la nivelul următor și ce este nevoie să faci ca să crești.

Al doilea – să știi când să începi să lucrezi la brandul personal.

Fiecare din aceste 3 etape are aspecte specifice. Cu cât le cunoști mai bine, cu atât a face business este mai simplu. Din episodul 70 The Personal Brand Podcast afli care sunt cele 3 etape, ce particularități are fiecare și ce să faci să ajungi mai repede la următorul nivel.

Creșterea businessului în 3 etape

Poți construi brand personal când știi în ce etapă te afli cu businessul tău. Dacă ai în plan să iți construiești brand personal în curând, ai început dar lucrurile scârțâie sau vrei pur și simplu să fii mai bine cu afacerea ta, ascultă acest episod.

Am identificat 3 etape majore în care cresc afacerile actuale. Gândește-te la un meci de fotbal.

  1. Pria etapă – Tușa. jucătorul (adică tu) ești pe tușă au în tribune și admiri jocul. Practic, nu joci în această etapă.
  2. A doua etapă – Jocul. Acum intri pe teren. Alergi, îți cunoști coechipierii și adversarii, uneori marchezi, alteori ratezi. Obosești.
  3. A treia etapă – Câștigul. Acum marchezi, jocul te bucură și pare mai ușor. Recuperezi oboseala și mergi mai departe.

Orice proiect antreprenorial trece prin faza de tușă, starea de prospecție, de cercetare. Ea este firească. În această etapă nu recomand construcția unui brand personal.

Jocul în teren vine cu lovituri, eșecuri, dar este normal să trecem și prin ele. Este nevoie să lucrezi la mindsetul tău în faza a doua și să te uiți la lecții cu recunoștință, să fii prezent pe social media, să dai din coate să iți faci loc pe piață. Dar și aici poți experimenta bucurie.

Câștigul vine odată cu încrederea în tine și în businessul tău, atunci când ai avut parte de niște lecții din care ai învățat și lucrurile merg mai ușor. Ești omul potrivit la locul potrivit. Este o etapă de creștere și maturizare.

Află detaliile despre fiecare etapă și de asemenea cum știi să identifici în ce etapă te afli din Episodul 70 al The Personal Brand Podcast.