EPISODUL 45 – TOP 5 PREDICȚII DE BRAND PERSONAL ÎN 2022 ÎN VIZIUNEA MEA

Dacă e un lucru pe care 2021 ni-l confirmă, e că brandul personal e aici să rămână.

Nu am un glob de cristal în care ghicesc cum va fi 2022, ci am propria experiență, lucrul cu sute de clienți și informația pe care o dobândesc din cărți, cursuri și conținut online despre brand personal.

În baza lor văd 5 tendințe de branding personal în 2022 în România: de la a spune o poveste la a-ți stabili clar motivația.

Iată-ne ajunși în decembrie, la momentul bilanțului…și al predicțiilor profesionale pentru anul ce vine.

Oare ce urmează în branding personal anul viitor în România?

Vedem multe trenduri afară…unele ne sperie, precum ideea că Instagram a devenit o platformă video. Altele ne bucură – după ce în 2020 Linkedin s-a prăbușit, acum pare că lucrurile și-ar revenit.

În modul în care văd eu lucrurile, este bine să adoptăm cu măsură trenduri din afară, mai ales dacă e vorba de Statele Unite. E OK să adaptăm ce fac alții mai avansați ca noi, dar să nu uităm să ne raportăm la contextul autohton.

Din ce informații avem în acest moment, pandemia va continua și în 2022. Sunt mari șanse să continuăm să trăim și să muncim ca în 2021.

Eu aleg partea optimistă a lucrurilor: vine încă un an în care îți poți construi un brand personal puternic online, pe care apoi, când va fi posibil, să îl scoți offline și să îl expui.

Ascultă episodul 45 din The Personal Brand Podcast și află care sunt predicțiile mele de branding personal în 2022.

Vorbesc despre toate aceste tendințe și cum să le fructifici  în mini cursul video GRATUIT, 15 indicii că ai urgent nevoie de brand personal online. L-ai încercat? Dacă nu, încă ai timp să o faci <<AICI>>.