EPISODUL 26 – CUM AM PORNIT PODCASTUL MEU… ȘI O POȚI FACE ȘI TU!

Să încep să fac podcast-uri a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat în 2020. Nu-mi vine să cred că deja a trecut un an de când m-am apucat!

În episodul 26 vorbesc despre cum am pornit The Personal Brand Podcast, respectiv ce am făcut, ce echipamente mi-au fost necesare, cum este editat fiecare episod șamd.

Prima dată am fost îndemnată să creez un podcast în 2019. Atunci am început să mă gândesc serios la un mic show audio al meu. Apoi, după un scurt research am început să fac primii pași.

Am fost conștientă că voi avea nevoie de un concept. I-am spus The Personal Brand Podcast și din start l-am gândit ca pe un spațiu de conversație și împărtășire de opinii, rezultate, tips & tricks cu alți profesioniști despre branding personal, business, conținut online, încredere și stimă de sine.

Până la finalul lui 2019 am tot citit despre podcasting când s-a ivit ocazia. Cel mai mult am parcurs articole online și episoade de podcast în care oameni care deja o făceau povesteau cum au început. Nu am făcut un curs special de podcasting, nici nu am citit vreo carte. Pur și simplu am citit online despre asta. Sunt sute de articole bune care explică pas cu pas cum să îți gândești, setezi și dezvolți un podcast astăzi.

Ascultă acest episod pentru a afla povestea mea legată de podcast și a învăța cum să iți faci și tu podcastul tău.

Shine On,
Manu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *