Episodul 90 – Mădălina Sarca, psiholog: Brandingul personal m-a învățat că vulnerabilitatea este OK!

Odată cu episodul 90 The Personal Brand Podcast, continuă seria Shining Stars – studii de caz cu profesioniști diverși care deja au un brand personal.

Invitata mea din acest episod este Mădălina Sarca, psiholog clinician cu peste 10 ani de experiență.

Am avut șansa să lucrez cu Mădălina la brandul ei profesional în 2021. Provocările au fost numeroase, pentru că industria pe care o reprezintă, psihologia, este puternic reglementată. Deseori pare că puține lucruri sunt posibile în promovarea psihologului…majoritatea sunt „interzise”.

În același timp, tot mai mulți tineri îmbrățișează profesia de psiholog. Anual numărul absolvenților de Psihologie crește. Automat crește și concurența pe piață. Cum să se diferențieze de ceilalți, dacă aproape totul este „imposibil” în marketing personal pentru psihologi?

În acest episod, Mădălina Sarca îți spune:

  • Cum poate face branding personal un psiholog
  • Cum arată portofoliul ei de produse
  • Cum îmbină faptul că este psiholog cu nevoia de a fi antreprenor
  • Cum vinde ca terapeut

La finalul episodului vei avea sentimentul că ai ascultat o prietenă bună.

Să nu te mire dacă o auzi pe Mădălina când spune că în familia ei a fost învățată să facă bine și să ofere. „Atunci când avem mai mult, nu facem garduri mai înalte, ci mese mai lungi”.

Tot ea spune „brandingul personal a venit pentru mine ca un ajutor imens în a putea să îmi trimit mesajele către oamenii care aveau nevoie de mine să le ating inimile”.

Acest episod e un cadou de Sărbători. Să te ajute acolo unde ai nevoie!