Episodul 88 – Geanina Studencu: de un an și jumătate construiesc brand personal ca educator muzical. Încasările s-au triplat

Seria de episoade „Shining Stars” continuă cu acest episod, în care invitata mea este Geanina Studencu, educator muzical. Geanina a mai fost în The Personal Brand Podcast în vara anului 2021. Acum a venit să ne povestească progresul pe care l-a înregistrat în tot acest timp.

Iar progresul ei este fantastic! De la ultima prezență în podcast până acum, Geanina s-a concentrat să își dezvolte un brand personal puternic ca educator muzical pentru copii. Efortul îi este răsplătit nu o dată, nu de două ci de trei ori mai mult.

În acest episod Geanina Studencu, educator muzical, ne spune cum e să renaști profesional precum pasărea Pheonix, după o perioadă dificilă (ca o pandemie).

Ca mulți profesioniști, businessul Geaninei a fost puternic afectat de pandemie. În acel moment oferea servicii de MC și solistă la evenimente private. În Martie 2020 avea agenda de lucru plină pentru tot anul. În câteva zile totul s-a anulat.

Situația evenimentelor nu și-a revenit nici astăzi.

Dar există facturi de plătit, o familie care are nevoie de ea, dorințe personale de îndeplinit. Când business-ul e pus „pe hold” nu ai cum să pui pauză vieții. 

Ce e de făcut în acest caz? 

Geanina este o luptătoare îndrăgostită de oameni și de muzică. A început să caute soluții să poată face mai departe ceea ce iubește. A realizat că unicul lucru constant din afacerea ei este…a fost întotdeauna chiar ea.

A decis să își construiască un brand personal autentic și solid de educator muzical. Continuă să fie MC și solistă la evenimente private, dar are un business în creștere de ateliere muzicale pentru copii și adulți.

Ca educator muzical astăzi încasează de trei ori mai mult decât atunci când a început. Totul datorită brandingului personal și prezenței pe social media.

Geanina are o prezență constantă pe rețelele sociale. Este un exemplu de perseverență și succes pe TikTok unde are videoclipuri care depășesc fiecare 4 sau 5 milioane de vizualizări!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *