Episodul 86 – Cum am creat primul meu program 100% online și poți să o faci și tu

În acest episod vorbesc despre cum am creat primul meu program 100% online. În episodul 86 spun ce am făcut, cum am făcut și cum poți să o faci și tu cu propriul curs sau orice produs digital dorești să lansezi.

Cursul Intensiv de Brand Personal Online este inspirat de peste 450 de clienți și reprezintă promisiunea mea că poți învăța cum să îți construiești brandul personal în 8 săptămâni sau mai puțin.

De ce merită să oferi cursuri digitale ca brand personal?

Trăim și muncim în era educației digitale. Digital Learning este o industrie care a crescut în ultimii ani – propulsată de pandemie – și estimez că va continua să crească mai departe. Este un trend, e ceva căutat momentan, iar oamenii sunt dispuși să plătească să învețe online.

Tot mai mulți profesioniști doresc să devină educatori digitali pentru că astfel pot avea impact. Un produs digital de tip curs sau program digital ajută mai mulți oameni să dobândească informație valoroasă în același timp fără să mai existe condiționări de timp și spațiu. Astăzi oamenii învață cel mai ușor din confortul casei lor, când și cum doresc.

Tocmai pentru că produc impact mai mare, produsele educaționale digitale te ajută să îți crești influența și să fii perceput ca un lider în industrie.

Când ai impact și influență, apare inevitabil profitul. Cu cât ajuți mai mulți oameni să își rezolve problema, cu atât vei fi mai bine plătit.

Iată cum poți bifa cele 3 obiective principale ale unui brand personal odată ce lansezi produse digitale.

Și încă un aspect important (mai ales când porți nenumărate pălării în business). Când oferi un program digital faci rost de timp să trăiești, să respiri, să faci ceea ce îți place nu doar să muncești.

Dacă ai în minte lansarea unui program digital, te încurajez să mergi până la capăt. Sper să te ajute experiența mea din acest episod.

Există traineri și traineri, așa cum există cursuri și cursuri.

În acest episod îți prezint strategia exactă prin care am creat, livrez și evaluez programul meu digital.

Metoda pe care o aplic este să testez live orice vreau să lansez apoi în format online. Când testez live cu sute de oameni, învăț mult despre ce e nevoie în cursul online, cum și câtă informație să ofer, cum să mă asigur că oamenii vor avea o experiență plăcută de învățare și mai ales, că vor putea aplica informația dobândită.

De aceea am ales să lansez Cursul Intensiv de Brand Personal Online după ce l-am testat pe nu mai puțin de 450 de profesioniști în format live.

Varianta digitală este cea mai bună pe care am oferit-o vreodată. Înveți pas cu pas să îți construiești un brand personal fără frica de a greși, fără rușinea că te lauzi singur și fără vinovăția pe care o simți la gândul că poți fi perceput ca un impostor care ia bani de la alți oameni.

În 8 săptămâni sau mai puțin primești mai multă claritate decât ai avut vreodată în profesia ta. Și în baza clarității, acționezi ușor, cu scop și în siguranță.

Despre acest curs mi s-a spus că e ca un far pentru antreprenorii cu afaceri de mici dimensiuni. Nu e doar despre marketing, ci și despre strategie de business, produse, prețuri.

Cineva l-a numit chiar „un curs care ar trebui să fie obligatoriu pentru oricine începe un business sau vrea să îl crească mai departe”.

Așa l-am și gândit – ca un ghid pe pași, simplu și ușor de urmărit și implementat, care să producă rezultate singure. Și să ajute profesioniștii să vadă luminița de la capătul tunelului în ceea ce construiesc fără să se mai simtă singuri.

Află mai multe despre cursul online AICI.