Episodul 136 – Cum îți găsești vocea și identitatea după ce te-ai simțit neauzit, nevăzut și nesigur o perioadă lungă de timp

Dacă din diferite motive te-ai simțit neauzit, nevăzut, nesigur o perioadă mai lungă de timp și acum e momentul să vorbești despre tine și misiunea ta, știu că este dificil. De aceea am înregistrat acest episod, în care ofer cadrul meu de lucru în 6 etape, ASCEND, cu ajutorul căruia afli în siguranță cum să ai o voce puternică. Indiferent ce a fost în trecut, de azi poți începe un capitol nou.

În aceste timpuri nu îți permiți să fii nevăzut, nebăgat în seamă sau nesigur pe tine pentru că ai nevoie de vizibilitate în orice domeniu lucrez și orice statut ai.

Iată cadrul meu de lucru în 6 pași să îți găsești vocea și identitatea după ce te-ai simțit neauzit, nevăzut și nesigur o perioadă lungă de timp. Am numit această metodă, ASCEND:

  1. Ia-ți angajamentul că îți vei face vocea auzită. De aici pornește totul.
  2. Care este scopul pentru care vrei să îți faci vocea auzită acum? Ce vrei să faci cu ea? Deci începe cu DE CE.
  3. COMPETENȚELE. Care este aria ta de competență? În care vocea ta e mai sigură pe ea și mai puternică?
  4. EXCELENȚA. Care e zona ta de excelență? Acele abilitățile unice care te recomandă să ai o voce în acest domeniu?
  5. NOTORIETATE ONLINE. Alege o platformă de social media sau mai multe și fă-te vizibil în mod consistent.
  6. FĂ DIFERENȚA. Schimbă lumea în felul tău. Îmbrățișează-ți misiunea și trăiește-o. Adu-o la viață pentru restul carierei și vieții tale.

Suntem în anul 2023. Ai nevoie să te faci văzut și apreciat. Și apropo, asta e responsabilitatea ta. Nimeni altcineva nu o să o facă pentru tine.