Episodul 142 – Anamaria Borș, Avocat – „Nu am avut modele de branding personal în profesia mea. Am mers înainte oricum.”

Am reușit să înregistrez un episod de podcast cu totul special la finalul anului 2023. Și mă bucur tare că e așa. Uite de ce:

Invitata mea din episodul din această săptămână are 20 de ani de practică în profesia ei. Nu are voie să își facă publicitate să lucreze clienții cu ea. Nu are voie să dea exemple de clienți, să îi pozeze, să dea detalii legate de ei. Totul e strict confidențial.

Cu toate acestea, e un brand personal apreciat printre avocații din Județul Iași și nu numai.

Anamaria Borș a luptat cu toți „nu poții”, „nu există așa ceva”, „nu ai voie să te promovezi”, „vezi că îți urci industria în cap” ca să aibă un brand personal. Nu s-a grăbit să și-l creeze în câteva luni. Și-a luat un an și jumătate.

Acum a venit în The Personal Brand Podcast să îți spună cum a reușit.

Dacă ți-a fost vreodată greu să îți construiești brandul personal pentru că în industria ta nu se poate, nu este voie, lucrezi cu date confidențiale, marketingul nu e privit cu ochi buni, iar promovarea directă este interzisă…te invit să asculți episodul  142.

Află cum poți trece de la neîncredere la încredere în tine odată ce îți construiești strategic, deontologic și cu scop marca de profesionist. DA, se poate și pentru profesii puternic reglementate!