EPISODUL 52 – CUM SĂ SPUI “PLĂTEȘTE-MĂ” POLITICOS, ÎN LOC SĂ LUCREZI GRATIS

Episodul 52 The Personal Brand podcast este live în plin conflict ruso-ucrainean. Proximitatea conflictului ne-a azvârlit din nou într-o stare de îngheț, de neclaritate și nesiguranță.

Se spune că în perioadele în care te uiți pe geam și afară este ceață, e timp potrivit să faci curățenie în interiorul tău. Când afară e nesiguranță, siguranța este în tine.

Pandemia ne-a învățat să ne căutăm pildele, lecțiile, „silver lings-urile” pe care le-a adus fiecăruia dintre noi.

Încetinirea ritmului în business a fost un bun prilej să ne întoarcem la noi, la interiorul nostru și să aflăm ce e acolo.

Iată-ne din nou în situație de criză, forțați de împrejurări să luăm o pauză de la creșterea brandului personal și a afacerii.

Avem din nou timp pentru a reflecta.

În acest episod te invit să te gândești la limitele tale personale sau asertivitate – cât sunt de clare sau nu.

Prin limite personale în branding personal și business mă refer la două direcții mari, în principiu: ce este posibil (și ce nu) și ce este permis (și ce nu) în colaborarea cu tine.

În lipsa unor limite personale bine definite, spui DA cui nu trebuie. Orice DA spus cui nu trebuie, este un NU spus clientului ideal.

Orice DA multiplicat când nu este cazul îți fură ce ai mai de preț: timp. Plătești cu timpul tău atunci când îți este greu să spui NU.

Află din episodul 52 de podcast cum să formulezi răspunsuri astfel încât să nu jignești, să nu refuzi, să nu te încarci cu energie negativă…și să câștigi clienți plătitori.